Wednesday, June 27, 2012

sneak peek: outfit for Korres party


Meinasi jo iskeä vaatekriisi, kun eilen sovittelin mekkojani tämän viikon perjantaina juhlittavia Korresin uusien nettisivujen lanseerausbileitä varten. Vaikka raskauskilot on karistettu, mm. tissit ovat aiempaa kookkaammat (jee!), joka tosin aiheuttaa sen, etten oikein mahdu rinnuksista vanhoihin mekkoihini (buu). Tällä(kin) kertaa pelastuksen toi Zara, josta löysin ehkä koko kesän kivoimman mekon! Olin kyseiseen kolttuun jo useammassakin muotiblogissa törmännyt, joten en edes uskaltanut toivoa niitä olevan enää missään jäljellä. Jumbon Zarasta onneksi löysin omani ja perjantain vaatekriisi on pelastettu :)

Korres lanseeraa perjantaina uudistuneet nettisivut, ja järjestää kesäiset kemut sen kunniaksi. Sain itse kutsun illan kutsuvierastilaisuuteen, mutta sinullakin on mahdollisuus mennä juhlistamaan tapahtumaa Annankadun Korresstoren kanta-asiakastilaisuuteen klo 15-18! Tykkää Korres Finlandista facebookissa täällä ja sen jälkeen klikkaa itsesi osallistumaan kemuihin täällä. Liikkeessä on esillä ja testattavana Korresin tulevan syksyn uutuuksia, ja meikkitaiteilija Mariela Sarkima on paikalla freesamassa päivämeikkisi Korres-värikosmetiikalla. Ensimmäsinä paikalle ehtineille luvassa lahjakassi, ja liikkeen valikoimasta sekä päivän aikana varatuista hoidoista saat -15% alennuksen. DJ Simon pyörittää levyjä näyteikkunassa ja tarjolla on pientä purtavaa ja viileää juotavaa. Yritän itsekin ehtiä paikalle jo ennen klo 18, joten nykäise ihmeessä hihasta jos törmätään :)

//I was invited to the launch party of Korres Finland's new website this friday, and as usual, closet full of clothes but nothing to wear... I had seen this cute dress from Zara in many blogs, but I thought it was all sold out. Luckily I found it, so no more dress crisis :)

2 comments:

 1. AWW thank you so much for sweet words on my blog:)

  I following you on bloglovin and I hope you follow me also:)
  I have more Swedish inspiration for you.

  Have a great weekend.

  LOVE Maria at inredningsvis.se

  ReplyDelete
 2. Thanks sweetie, I'm also following you on bloglovin :)

  ReplyDelete

Thanks for your time!