Thursday, November 8, 2012

It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Jouluinen olo tuli ja meni ensilumien myötä, mutta nyt sisäinen joulutonttuni alkaa taas nostaa päätään. Olen tämän illan fiilistellyt kynttilöiden valossa ihanaa joulukirjaa, Belle Blanc ja White Living -blogien kirjoittajien teosta Belle Blanc Merry Christmas. Kirja on kirjoitettu saksaksi joten sanaakaan en ymmärrä, mutta ihanat kuvat kyllä saavat inspiraation virtaamaan. Tiimari, Sinooperi, Askarelli - mitä niitä nyt olikaan - äkkiä hakemaan tarvikkeita ja askartelemaan! Täytyy varmaan myös opetella leipomaan joulukeksejä, kirjan takana kun on tarra-arkillinen etikettejä semmoisia varten :)

//Starting to feel oh so Chrismas'ey - browsing through a beautiful Christmas book by the two women behind blogs Belle Blanc and White Living.Löysin nämä ihanat kuvat Charin blogin kautta viime vuonna, ja edelleen ne edustavat sitä fiilistä, jota meillekin haluaisin jouluna. Olen metsästänyt vastaavaa 'noel' -koristetta kissojen ja koirien kanssa tuloksetta, jos löytyisi vaikka muun värisenäkin niin voisi maalata hopeisella spray-maalilla päälle.

//I found these pictures from Char's blog last year, and still they represent the perfect Christmas decor for me. Trying to find similar 'noel' -decoration piece, but haven't found it yet.

4 comments:

 1. Your blog is amazing! I love it! xD
  Why don't we follow each other? :D

  stylebean.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks sweetie! I´ll check out your blog!

   Delete
 2. Haha kuvat kyllä riittävät usein vaikka teksistä ei ymmärtäisi paria sanaa enempää :-) niistähän se inspis lähtee liikkeelle :-) Ihania paloja!

  ReplyDelete

Thanks for your time!