Tuesday, November 20, 2012

the naked truth

Tyyliä metsästämässä -blogin Veera kirjoitti hyvän blogitekstin, ja haastoi muutkin bloggaajat riisumaan naamionsa ja ottamaan itsestään kuvan ilman meikkiä ja photoshoppia. Tässä minä nyt olen, otsaryppyineni ja silmäpusseineni, tukka likaisena kotiasussa.

Ottakaahan muutkin blogisiskot haaste vastaan!

//Veera from Tyyliä metsästämässä -blog wrote a great post and challenged all bloggers to take a picture of themselves without "the mask", no make-up and no photoshop. So here I am, with my forehead wrinkles and baggy eyes, dirty hair and wearing my home outfit.

I hope you all take a part in this challenge!


Varsinkin nuorempana minun oli todella vaikea lähteä mihinkään ilman meikkiä. Minua kiusattiin koko yläasteen ajan, ja kun päivästä toiseen sai kuulla olevansa ruma h*ora, tuli meikistä ikään kuin suojamuuri. Itsetunto oli myös sen verran maassa, että pienikin näppy sai koko päivän menemään aivan pilalle. Iän myötä se on onneksi muuttunut. Voin lähteä kotoa ilman pakkelia, tosin jos on se aika kuukaudesta ja iho vähän kukkii, laitan kyllä kevyen ehostuksen. Minulla on onneksi aina ollut suhteellisen hyvä iho, ja näppyjä tulee lähinnä kuukautisten aikaan. Näin ollen pärjään aika kevyellä meikillä, arkimeikkiini kuuluu pohjustuksen (sävyttävä kosteusvoide tai kevyt meikkivoide) lisäksi poskipuna, kulmaväri, ripsari ja sävyttävä huulirasva. Nykyisin olen muutenkin ihan tyytyväinen siihen nassuun, joka peilistä kurkkii takaisin. Iän myötä on väkisinkin tullut muutamia uurteita, mutta en silti vaihtaisi naururyppyjäni mihinkään :)

//When I was younger, I didn't go anywhere without makeup. I was bullied through all high school, and when I was called ugly wh*re day after day, I went hiding behind my makeup. I had no self esteem, and even the smallest pimple ruined the whole day. That has fortunately changed with age, and now I have no problem going out of the house with a clean face. I've always had quite good skin, so my daily makeup is quite natural - tinted moisturizer or light foundation, blush, eye brow color, mascara and tinted lip balm. With age, I've learned to like the face that I see in the mirror. There are few wrinkles of course, but I still wouldn't change them for anything - they tell the story that I have lived, laughed and loved :)

6 comments:

 1. Tää on hyvä juttu! :)
  Hauskaa, miten moni onkaan lähtenyt mukaan! Ite vielä laiskottelen :D

  ReplyDelete
 2. Olet kaunis ilman meikkiä! :) Itsekin on ollut tarkoitus tehdä tämä mutta aamulla en kerkeä ottamaan valon puutteen vuoksi ja kun tulen töistä, on jo pimeää. Nää mun lamput väärentää ihoa niin en halua ottaa kuvaa keinovalossa. Toivotaan että saisin sen kuvan otettuu pian. :) xx

  ReplyDelete
 3. Hi!! Nice blog! Follow you from Spain!!

  Look at my blog:
  http://elblogdeamayalavid.blogspot.com.es/
  I wish you like it!!

  Kisses!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks sweetie! I'll check out your blog :)

   Delete

Thanks for your time!