Wednesday, December 19, 2012

the carpet
Olen pitkään etsinyt meille täydellistä mustavalkoista mattoa olkkariin, ja kun Charin blogista bongasin tämän maton, oli se pakko käydä hakemassa myös meille. Olkkarissa aiemmin ollut talja sai tehdä tilaa uudelle tulokkaalle ja siirtyä keittiöön ruokapöydän alle. Olohuone on nyt kokenut muutakin muodonmuutosta kuin uuden sohvan ja maton - vaihdoimme pari päivää sitten huonekalujen paikkaa ja nyt järjestys on mielestäni paljon järkevämpi. Yritän räpsiä siitä kuvia tässä joku päivä kun valoa on riittävästi. Olkkarin uudistus vaatii vielä uuden kattolampun (oikeanlaista ei vain tunnu löytyvän!) ja verhot (toiveena paksua valkoista pellavaa), sitten olen taas tyytyväinen vähän aikaa :)

//I have been hunting the perfect black&white carpet to our living room, and when I saw this carpet in Char's blog, I had to get it for our living room too! Now all that's needed to our living room is a new lamp and curtains, but it's so difficult to find the perfect lamp as I'm quite picky :)

6 comments:

 1. Eilen kävin viimeksi Kodin Ykkösessä tätä mattoa hipelöimässä, mutta ei vielä lähtenyt kassan kautta kotiin. Se on kyllä todella nätti=)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on kyllä ihana :)

   Kiva kun jätit kommenttia niin löysin sinunkin blogiisi!

   Delete
 2. ihana, niin himoitsen sitä harmaata!

  ReplyDelete
 3. Hei, sulla on ihana blogi kivoilla kuvilla! Mitenköhän bongasin vasta nyt... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Milla! Sinulla on myös ihana blogi :)

   Delete

Thanks for your time!