Tuesday, January 22, 2013

3.1 phillip lim pashliSiinä se nyt on! Laukku on tukevaa ja laadukkaan oloista nahkaa, ja se on todella tilava. Täytyy ottaa vielä kuvat asun kanssa niin näette koon luonnossa. Viime syksynä näihin uusiin Pashli-laukkuihin onneksi päätettiin lisätä tuo irrotettava olkahihna, jota näkyi pienemmissä malleissa. Laukun saa siis myös kätevästi olalle tai cross-body -tyyliin kannettua jos sitä ei jaksa koko ajan roikottaa käsivarrella. Nyt tämä mamma on taas hetken tyytyväinen laukkukokoelmaansa. Seuraavaksi ostoslistalla taitaa olla clutch-mallinen laukku, mutta katsellaan sitä sitten taas syksymmällä.

//Here it is! The bag is made of sturdy and good quality leather, and it's really huge! I'll take outfit pics with it later, so you can see the size better. Last fall they decided to add shoulder strap to this Pashli model as well, as you might have seen in the smaller ones. Now you can also carry it on your shoulder or cross-body, if you're tired to carry it on your arm. Now I'm happy with my bag collection for a while. Next purchase will be a clutch, but that needs to wait until next fall.

26 comments:

 1. Voi onpas kaikin puolin kätevän kokoisen näköinen ja oloinen laukku. Kerrassaan hurmaava!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tällaiselle kassialmalle joka kantaa koko omaisuutta mukanaan juuri passeli koko - tuonne mahtuu vaikka mitä :)

   Delete
 2. Laukkukateus iski humahtaen, onpa tosi upea!

  ReplyDelete
 3. Aivan ihana !!! Onnittelut.Sopii tyyliisi täydellisesti.

  ReplyDelete
 4. Laukku näyttää kyllä todella upealta, kauniilta ja hyvän kokoiselta. Uskon tuon olevan käytännöllinen, moneen sopiva ja sellainen laukku, johon ei kyllästy koskaan. Vaan että sitä tulee käytettyä vuosia, ehkä välillä vähemmän, välillä taas enemmän, mutta sen kaivaa yhä uudelleen esiin. Pitkä kantohihna on suuri plussa. Tuollaisen laukun ottaisin mieluusti myös itselleni, ei ihan vain hetken huumaa vaan pitkäikäinen käyttöesine.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Puit ajatukseni sanoiksi :)

   Malli on riittävän klassinen että se kestää aikaa, mutta siinä on kuitenkin särmää ollakseen tylsä.

   Delete
 5. Wau, ompas tosi hieno!! :D Lim'in laukkuja näkee täällä niin harvalla. Upea valinta tosiaan! ;)

  ReplyDelete
 6. Onko tuo Limin laukku medium vai large kooltaan? IHANA!

  Nimim. dilemma kummassa koossa laukun hankkisi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on large. Ihana se kyllä on ihan kummassa koossa tahansa :)

   Delete
 7. Mistä olet ostanut tämän ihanuuden?:)

  ReplyDelete

Thanks for your time!