Wednesday, January 9, 2013

on my wish list


En ole pitkiin aikoihin hankkinut uutta laukkua, ja nyt eräs yksilö on päässyt haavelistalleni. 3.1 Phillip Lim Pashli -laukku viehättää enemmän ja enemmän joka kerta kun näen siitä kuvia, ja viimeistään tämä kuva oli loppusilaus. Tämän minä tahdon! Ja miten ihana onkaan tuo kuvassa näkyvä asu muutenkin - ostoslistalle kevääksi myös beige takki vajaamittaisilla hihoilla ja nuo tossukat :)

Huomenna sitten aamuyöstä kohti Kööpenhaminaa. Reissun tarkoituksena on tutustua erään street wear -merkin ensi syksyn mallistoon, katsotaan mitä kuvia saan luvan julkaista täällä blogissa.

//I haven't bought a new bag in ages, and now I'm craving after 3.1 Phillip Lim Pashli bag. I'm falling more and more in love with it, as I see more pictures of it. And how nice is this whole outfit! I need to have that coat and those slippers in my life as well :)

Tomorrow I'm heading to Copenhagen, get back to you on friday! I'm going to check out one street wear brand's fall '13 line, hope I can show you some pictures!

12 comments:

 1. Kyseinen laukku ei ole aikaisemmin mua erityisesti viehättänyt, mutta nyt tuossa kuvassa, juuri noin yhdistettynä <3

  Ihana blogi sulla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, tuossa kuvan asussa kaikki natsaa kyllä niin hyvin yhteen!

   Kiitos :)

   Delete
 2. Kaunis laukku ja tuo asuyhdistelmä on todella hieno. Tahtoo tuollaisen takin myös ja laukkukin kelpaisi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, kaikki kuvasta minulle myös :)

   Delete
 3. Laukku on myös minun suosikkini. Siis aivan ihana !!! Ja asu on tosi kiva, mulla on pipo addiktio, joten kaikki kuvat pipolla saa sydänmeni sykähtämään ;)

  ReplyDelete

Thanks for your time!