Sunday, January 6, 2013

oriental touch
Olen aina ollut kiinnostunut Kiinan kulttuurista ja rikkaasta historiasta, ja se näkyy myös kotonamme. Kaapeista löytyy vielä iso kasa esineitä, jotka ovat välillä lepäämässä ja odottamassa vuoroaan paraatipaikalla. Osan olen itse tuonut Kiinan reissuilta, osa on ostettu Suomesta Kiinakaupoista ja Boknäsistä. Edellisestä Kiinan matkasta on vierähtänyt jo pari vuotta, ja kaipuu kaukoitään on kova! Koluttu on Pekingin ja Shanghain lisäksi Suzhou, Hangzhou ja Tongli - seuraavana kiehtoisi Xian ja Keltainen vuori. Sanomattakin selvää, että myös Kiinalainen ruoka on yksi lemppareistani :)

//I have always been very interested in Chinese culture and history, and that shows in our home decoration. Some of these I have myself bought from my trips to China, some are from Finland. It has been couple of years from my previous trip to China, and I really would like to got there again soon. I have visited Beijing, Shanghai, Suzhou, Hangzhou and Tongli - next destination could be Xian and the Yellow mountains. Needless to say that Chinese food is also my favorite :)

4 comments:

 1. Kauniita kuvia ! Pidän myös muiden kulttuurien tavaroista kotonani yhdistettynä yksinkertaiseen tyyliin.Kiinassa olisi kiva käydä,ehkäpä joskus vielä pääsen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!

   Ehdottomasti kannattaa laittaa Kiina listalle tulevissa matkahaaveissa - siellä on niin paljon upeaa historiaa ja nähtävää!

   Delete
 2. Vaude, todella kaunista. Tämä postaus varmisti, pakko ryhtyä vakkarilukijaksi ;D Ihana blogi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ansku, tervetuloa lukijaksi!
   Täytyy tulla heti vastavuoroilulle sinun blogiisi :)

   Delete

Thanks for your time!