Thursday, January 3, 2013

testing new KORRES volcanic minerals mascara

Sain testiin Korresin uutuusmascaran, ja se tulikin sopivaan saumaan sillä vanha ripsari veteli viimeisiään. Kuten olen jo aiemmin kertonut, käytän muutenkin Korresin meikkejä ja olen ollut niihin hyvin tyytyväinen. Mascaran tuotelupaus kuuluu näin:

"Tummaakin tummempi ripsiväri, joka antaa ripsille syvän värin ja häkellyttävää runsautta. Väripigmentti on yhdistetty luonnollisiin ja hoitaviin ainesosiin, jotka yhdessä muodostavat joustavan kalvon jokaisen ripsen pinnalle; lopputulos on pitkäkestoinen, kiiltävä ja heleä, joka ei leviä eikä varise."

Ripsarin tarkemmat tuotetiedot löytyy Korresin verkkokaupasta, värejä on kaksi - musta ja ruskea.
Minulla on pitkähköt ja taipuisat ripset, mutta ne ovat ohuet joten tuosta ykköskuvasta ei ripsiä juuri edes erota. Oli muuten pirun hankalaa saada itse otettua omasta silmästä skarppia kuvaa :)
Mielestäni ripsari lunastaa lupauksensa hyvin, kuvassa minulla on yksi kerros ripsaria ja ripset saivat kaivattua runsautta. Juhlameikkiin laittaisin varmasti vielä toisenkin kerroksen jotta saisin vielä lisää boostia räpsyttimiin. Päivän mittaan ripsari ei ole varissut, ja illalla se lähti helposti pois meikinpoistoaineella hankaamatta. Monen muunkin Korresin tuotteen tavoin - tästä tuli uusi suosikki!

//I got this new Korres mascara for testing. I have been using Korres make-up products for long, and I really like them. Here is what Korres says about this product:

"Ultra-volumising and full colour mascara for a dramatic look without weight."

//I have quite long lashes, but they are really thin so in the first pic they are hardly even visible. In the second pic I applied the mascara one time, and I think I got nice volume to my lashes. If I made a evening make-up, I would add another layer of the mascara for even bigger volume. I think this mascara keeps it's promises - and like many other Korres products - this came instantly my new favorite!

2 comments:

  1. Oh, pitäisiköhän testata? Korresin meikkejä saan löytyy ihan lähiapteekista ja olen pitänyt heidän suihkusaippuasta sekä shampoosta. Puhdistusmaidosta en pitänyt loppujen lopuksi ollenkaan, ei vain sopinut iholleni. Itse käytän Estee Lauderin ripsiväriä tällä hetkellä, johon olen kyllä tyytyväinen, mutta ainahan sitä haluaa jotain enemmän :-).

    Ihana blogi sinulla ja oikein mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  2. Testaa ihmeessä! Minä olen ainakin Korresin värikosmetiikasta tykännyt. Puhdistusmaidosta en minäkään oikein pitänyt, nyt on käytössä Korresilta nestemäisempi putsari (kasvovesimäinen koostumus).

    Kiitos kommentista ja hyvää viikonloppua sinullekin!

    ReplyDelete

Thanks for your time!