Wednesday, February 6, 2013

vintage snake print

 Vintagea tarjolla jälleen! Tämän ihanuuden löysin itse asiassa jo viime kesänä, mutta vasta nyt mahduin siihen - kesällä oli vielä jokunen raskauskilo jäljellä. Käärmeprinttinen mekko on 70-luvulta ja kotimaista tekoa. Hovikuvaajan ollessa töissä sain itse aikaiseksi nyt vain tällaisia kuvapalasia, mutta kuvitelkaa mekko vähän yli polvimittaiseksi ja nappilista joka ei jatku alas asti.

Onko teillä jotain vintageaarteita tai suosikkivuosikymmeniä? Itse tykkään eniten 60- ja 70-lukujen vaatteista, hippityttö kun mieleltäni olen. Kuvan mekko on kaiveltu huuto.netistä, ebaysta teen yleensä löytöni. Jostain kumman syystä en ole saanut aikaiseksi lähdettyä 2ndhand-kauppoihin löytöretkelle - asia täytyy korjata pikaisesti! Osaatko suositella jotain liikettä, jossa olisi juuri näitä 60- ja 70-lukujen vaatteita?

//Some vintage again. I bought this dress actually last summer, but I did have some pregnancy weight left, so it didn't quite fit then. The dress is from the 70s and it's made here in Finland. Do you have any favorite vintage treasures, and what are your favorite eras?

4 comments:

 1. Onpas kivan näköinen!

  Olen vintagen kanssa todella huono, lähinnä siksi että olen huono kiertämään kauppoja tai nettiä second handin kohdalla. Muutama aarre kuitenkin löytyy, en edes tiedä miltä aikakaudelta ovat kotoisin, äidin äidin vanha kelsiturkki (veikkasin 50-luvulta) sekä kirpparilta löytämäni kesätakki jonka veikasin olevan 60-luvulta. Muuten en oikein osaa hyödyntää. Valitettavasti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!

   Voi nuo takit ovat varmasti ihania! Minulla on villakangastakki 60-luvulta, ja siinä kyllä materiaali ja työnjälki peittoavat nykyajan tehdastekoiset takit 6-0.

   Delete

Thanks for your time!