Wednesday, March 6, 2013

i have a fever - travel fever

Hangzhou, China

Täällä podetaan nyt kuulkaas aikamoista matkakuumetta! Olemme yleensä reissanneet pari kertaa vuodessa + työmatkat kaupan päälle, mutta Olivian ensimmäisenä vuonna teimme vain yhden reissun. Aiemmin postaamani Kiinan reissu on tulossa vasta vuoden päästä keväällä, ja jonnekin olisi pakko päästä ennen sitä. Olemme puhuneet mieheni kanssa kaupunkireissusta loppukeväälle tai alkukesälle, jonne menisimme pitkäksi viikonlopuksi ihan kaksin. Muutamia kohteita on jo mielessä, ja olen surffaillut pitkin matkustusaiheisia sivustoja. Nämä kolme ensimmäistä kohdetta osuvat sattumalta meidänkin top5-listalle - onko kellään kokemusta esim. Pietarista? Mies ei ihan heti lämmennyt ajatukselle, hän liputtaa enemmän Barcelonan puolesta. Kesällä olisi tarkoitus mennä sitten koko perheen kesken jonnekin löhölomalle, jonnekin lapsiystävälliseen kohteeseen. Minkälaisia matkasuunnitelmia teillä on kevään ja kesän osalta?

Kuvaähkyä luvassa - fiilistelin edellisten reissujen kuvia ja halusin jakaa otoksia myös teidän kanssanne :)

//I have a really bad case of travel fever! Hoping to go somewhere in Europe for a long weekend together with hubby. What do you think about St Petersburg, Barcelona or Berlin?

Shanghai, China 

Tongli, China 

Samos, Greece

Cinque Terre, Italy

Taormina, Sicily

Beijing, China

Taormina, Sicily 

Portofino, Italy

Milano, Italy

Shanghai / Suzhou, China

Hangzhou, China

Rota, Spain

Paris, France

Crete, Greece

Beijing, China


8 comments:

 1. Hienoissa paikoissa olet käynyt. Tosi kivoja matkakuvia. :) Täällä varmaan ainainen matkakuume, onneksi pikkuinen Roomanmatka on pian käsillä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Riina! Oi Rooma, sinnekin pitää joskus päästä :)

   Delete
 2. Tietkö mullakin on älytön matkakuume. Meillä ei ole mitään reissusuunitelmia ennenkuin uudeksivuodeksi Pariisiin ja sitten Afrikkaan. En ymmärrä miten jaksan sinne asti! :D

  Mageita kuvia muuten!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla aina keväisin iskee kova matkakuume, kun lunta on vielä maassa ja haluaisi päästä vähän keväisempiin maisemiin. Syksyllä sitten se seuraava matkakuume, pimeyttä pakoon.

   Ja tietty kaikki ne kuumeilut niiden välissä :)

   Delete
 3. Tulin vastavierailulle ja ihastuin heti blogiisi :) Aivan mielettömän upeita matkakuvia. Itselläni on kokonaan kokematta Italia, olen säästänyt sitä haavekohteenani johonkin erittäin erityiseen hetkeen. Viime kesänä oli hyvin lähellä, että olisimme lähteneet pariksi viikoksi Taorminaan, mutta päädyimme Thaimaahan. Reissuja on niin ihana suunnitella, ja myös lukea toisten matkahaaveista. Itse haaveilen jo seuraavasta reissusta, vaikka olen viikon kuluttua lähdössä New Yorkiin. Kesällä olisi kiva nähdä Kroatia ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Hanna, ja tervetuloa lukijaksi :)

   Italia on kyllä upea paikka! Teimme pari kesää sitten kahden kaverini kanssa kymmenen päivän reissun sinne, jossa kuljimme Italiaa Milanosta alaspäin Pisaan asti yöpyen eri kaupungeissa ja kylissä. Rooma ja Venetsia pitää kyllä myös vielä nähdä, samoin kuin Firenze.

   Oh New York - se on minulla vielä kokematta. Kroatiassakaan en ole käynyt, mutta monet ystäväni ovat sitä kovin kehuneet.

   Delete
 4. Ihania kuvia varsinkin Kiinasta kun ei ole koskaan käynyt. Barcelona on kovin hehkutettu mutta viime vuonna kun kävin en ihan ymmärtänyt suurta hehkutusta. Kiva mutta ei mitään suurta ihmeempää. Voi olla että matkaväsymys oli jo menoillaan kun oli ollut liikenteessä 4 vkoa ymräri eurooppaa sitä ennen:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiina on kyllä upea kohde, sinne haluan palata uudestaan ja uudestaan! Barcelona ei itselläni ole ihan ykkösenä listalla, mutta mieheni latinoveri kaipaa aina noihin maihin joissa puhutaan espanjaa :)

   Kiva kun kävit kommentoimassa :)

   Delete

Thanks for your time!