Wednesday, May 8, 2013

belle of the ball
Minä pääsen nyt kuulkaas leikkimään Linnan juhlia ja Oscar-gaalaa - oikein kaksin verroin! Harvemmin tulee tilaisuuksia pukea päälleen pitkä iltapuku, ja nyt niitä löytyy kalenterista kahtena viikonloppuna peräkkäin. Ensimmäinen tilaisuus - firman 30-v juhlat Turun linnassa - koittaa vajaan kahden viikon päästä, ja seuraava tapahtuma - eräs urheilualan gaala - sitä seuraavana viikonloppuna. 

Puvuksi valikoitui tämä kauniin punainen yksiolkaiminen kreikkalaistyylinen mekko, jonka tilasin kuin sian säkissä netistä. Ja vaikka kuinka mittasin ja aprikoin, on mekko valitettavasti liian suuri. Sika siis pakataan takaisin säkkiin ja lompsitaan nöyränä ompelijan pakeille. Toivotaan että hän saa loihdittua mekosta sopivan - en nimittäin halua mitään muuta pukua! Mitäs tykkäätte mekosta?

//I don't normally have any occasions where to wear a long evening gown, but now I have two events in upcoming weekends! The first event is our company's 30-years gala, which takes place in a medieval castle, and the second event is a sports gala.

I'm loving this evening gown I ordered online, but unfortunately it's too big even though I measured myself and compared the numbers carefully to the measurements given on the website. Hopefully a seamstress can do wonders and make the dress fit!

18 comments:

 1. Tosi kaunis mekko! Yksinkertaisen tyylikäs kivoilla yksityiskohdilla :)

  ReplyDelete
 2. Upea, voin heti kuvitella sinun päälläsi!

  ReplyDelete
 3. Kaunis mekko! Ja Turun Linna on kyllä kiva paikka juhlia - olen siellä muutamat suuremman puoleiset juhlat juhlinut - ja yhdet häätkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Meillä on siellä tarjolla renessanssi-illallinen ja muutenkin keskiaikaista teemaa :)

   Delete
 4. Aivan upe juhlamekko. Toi strassikoriste on upea!

  ReplyDelete
 5. Upea mekko ! Väri ainakin sopii sinulle hienosti ja strassikoriste on ihana. Varmasti ompelija pystyy muokkaamaan mekosta sinulle sopivan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sara! Vein mekon eilen ompelijalle, ja näyttää siltä että kyllä se pienennys onnistuu!

   Delete
 6. Aivan upea, ei voi muuta sanoa!

  ReplyDelete
 7. Upea mekko! Tuo värihän on sinulle ihan paras mahdollinen! Uskoisin, että ompelija saa aikaa ihmeitä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia! Eilen käytiin ompelijan juttusilla ja kyllä siitä sopiva saadaan :)

   Delete
 8. Voi olenpa kade! Minä en ole koskaan päässyt iltapukujuhliin. Todella kaunis puku, laitathan kuvia sitten??

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei niitä iltapukujuhlia kyllä kovin usein tule, minäkin olen vain kerran aikaisemmin ollut. Täytyy ottaa pukukuvat sitten siellä linnassa kun on niin kaunis miljöö!

   Delete

Thanks for your time!