Tuesday, May 28, 2013

box
Jotain pientä uutta sisustukseen - House Doctorin lasinen rasia. Näitä oli eri kokoisia, ja heti tekee mieli hankkia toinen vähän suurempi. Näihinhän voi laittaa vaikka mitä kivaa!

Kotipainotteisella hankintalistalla olisi tällä hetkellä vaikka mitä, sillä Olivialle pitäisi vaihtaa pinnasänky tavalliseen ja neidin huoneeseen tarvittaisiin muutenkin kaikenlaista. Kuten verhot, kattolamppu, matto sekä vaatekaappi nykyisen lipaston lisäksi - mamma hamstraa perheen molemmille naisille ihan liikaa vaatteita :)

Ikuisuuslistalta löytyy edelleen täydellinen itämainen käytävämatto eteiseen. Meillä on aika pitkä eteinen, ja maton pitäisikin olla ainakin 3 metriä ja mielummin vielä enemmän. Toinen ikuisuushaave on sohvapöydän virkaa toimittava vanha arkku. Yhden jo löysin (ja ostinkin), mutta se oli kuitenkin liian pieni. Nyt se toimittaa pallin virkaa eteisessä. Luotan siihen, että tulevat vastaan ennemmin tai myöhemmin. Siihen asti syödään soffalla lautaset sylissä ja sotketaan valkoinen päällinen :)

Mitä teidän kodin hankintalistalta löytyy?

//Something small I got for our home, loving this glass box by House Doctor. Just wondering if I should buy the bigger box as well :)

2 comments:

  1. Kodin hankintalistalta... Meiltä itseasiassa puuttuu se isompi koti :) Mutta ensin keskenämme naimisiin, sitten pankin kanssa totesimme. Ikuisuuslistalla on vielä Mustaa Teemaa, joskin se lista on lyhentynyt kyllä siitä, mitä se oli kun niitä on muutama kerrallaan aleista ostettu. Ikuisuus haaveena on Lokki-valaisin jonka toivoisin sitten seuraavaan kotiin saavani. Keittiön pöydän yläpuolelle siis.

    Tuo rasia on kaunis, ihana yksityiskohta :)

    ReplyDelete
  2. No tuo onkin aika suuri hankinta :)

    Lokki-valaisimesta tykkään minäkin!

    ReplyDelete

Thanks for your time!