Friday, May 24, 2013

yellow sailor


BLAZER H&M / SHIRT Lindex (Holly & Whyte) / JEANS Vintage (70's) / BALLET FLATS Louboutin / RING YSL Arty / BRACELET Etsy

Viime viikonlopun työrutistus linnan kemuineen imi sen verran mehuja, että täällä ollaan menty batteryn voimin tämä viikko. Tänään otin ansaitun vapaapäivän, tosin käytin sen siivoamiseen, heh. Pyörähdin myös Sellossa etsimässä semmoista puoliksi venyvää hiuspantaa (en kuollaksenikaan keksi sille oikeaa nimeä!), jolla yritän väkertää itselleni kampauksen huomisillan gaalaan. Punainen puku pääsee siis toistamiseen ulkoilemaan, tosin nyt se ei saa seurakseen ihanaa kampaajan loihtimaa kampausta, vaan allekirjoittaneen itse tuunaaman tyräyksen. Onneton hiustenlaittaja täällä hei!

Tänään mentiin seilorihengessä levein lahkein ja raitapaidassa, kipparitakin sijaan kokonaisuutta piristämään keltainen jakku. Levenevät lahkeet ovatkin kivaa vaihtelua, yleensä housuni ovat aika lailla mallia pilli. Käytätkö sinä flare-mallisia farkkuja?

//Sailorish look today, wearing flared jeans for a change!

10 comments:

 1. Ihastuttava asukokonaisuus :) ja ah, noi Loboutinin ballerinat <3

  Täällä toinen onneton hiustenlaittaja, olen siis ihan rähmäkäpälä, juuri ja juuri saan tavallisen letin tehtyä, mutta sekin kieli keskellä suuta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!

   Uskomatonta mutta totta - sain tehtyä jopa ihan kohtuullisen kampauksen itselleni :)

   Delete
 2. Ihana kokonaisuus, kesäinen ja raikas.

  Täällä toinen onneton hiustenlaittaja, ei vaan onnistu meikäläiseltä mitenkään päin tukan kiinni saaminen kivasti. Letin ole opetellut väkisin tekemään, mutta sen vaikeampia virityksiä on turha toivoa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia :)

   Letti onnistuu (jotenkuten) täälläkin, tai sitten semmoinen epämääräinen sotkunuttura.

   Delete
 3. Upea asu ! Tuossa on niin monta juttua, joista tykkään . . .sormus,ballerinat ja flare jeans !!!
  Käytän kesäisin enemmän leveitä farkkuja, mutta vaativat kyllä sen tietyn fiiliksen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Minäkin käytän näitä oikeastaan vain kesäisin.

   Delete
 4. ooooh, ihanat housut, ja koko asu! Nyt pillit on olleet enemmän käytössä, mutta kaapista löytyisi tuollaiset vastaavat kyllä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänks!

   Mullakin yleensä pillit, välillä vähän vaihtelua :)

   Delete

Thanks for your time!