Tuesday, June 25, 2013

crochet in b/w
CROCHET DRESS H&M / SANDALS from street market in Greece

Ihanan lämmin kesäilta kutsui leppoisalle iltakävelylle, jonne reikäneuleinen mekko oli sopivan viileä valinta. Kävelyreitin varrelta löytyi sopivasti kiva silta, jossa räpsäistiin pikaisesti asukuvat. Kesän ykkössandaalit ovat vuosia sitten Kreikasta katumarkkinoilta ostetut halvat läpyskät, jotka ovat todella hyvät jalassa. Vuodesta toiseen kaivan ne kellarista käyttöön ja toivon etteivät ne hajoa ikinä!

Päivällä käytiin ihmettelemässä maatilan eläimiä, kun isäni tuli hakemaan meitä Olivian kanssa Falkullan kotieläintilalle. Tilalta tunnistettiin lehmä (muuuu) ja ankka (akka), loput eläimet olivat edelleen kooko. Koiramme nimi on Kookos, ja useita eläimiä kutsutaan jostain syystä myös tällä nimellä. Tilalta löytyi myös keinu (kiikkaa) ja traktori (brrrummm). Pienellä neidillä tulikin väsy tänään aikaisin, kun oli niin toiminnan täyteinen päivä. Mammakin taitaa nyt käydä murun kainaloon soffalle leffaa katsomaan, voi olla että uni tulee täälläkin nopeasti.

//It was such a warm and nice summer night, that we went for an evening walk. My crochet dress was just the perfect thing to wear, as it was cool enough for the warm weather.

6 comments:

 1. Voi, muistan kun olimme Falkullassa lapseni kanssa, se oli kiva paikka ja sieltä on ihanat muistot. Tiedätkö, antaisin mitä tahansa, jos voisin vaikka päiväksi palata siihen taaperovaiheesen takaisin. Snif!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä tosi kiva paikka!

   Voin kuvitella hyvin, nyt on juuri se vaihe kun en haluaisi Olivian kasvavan enää yhtään. Mutta joka iässä on kuitenkin ne omat ihanat juttunsa!

   Delete
 2. Ihania kesäisen tunnelmallisia kuvia. Hassua miten sitä rakastuu joihinkin kenkiin niin että tulee suuri murhe kun joskus joutuu niistä luopumaan. Pienet kesä retket lasten kanssa on mukavia ja hei isojenkin kanssa niitä voi tehdä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sara!

   Minä jo kerran kävin näitä suutarilla korjauttamassa, vähän hävetti tämmöisiä halpiksia sinne viedä, mutta minkäs teet kun ovat niin rakkaat :)

   Kesäretket ovat kyllä ihania, seuraavaksi sitten Korkeasaareen muunlaisiakin eläimiä ihmettelemään!

   Delete
 3. Itsekin tänään alennusmyyntejä kiertäessäni etsin tuollaista pitsimekkoa, mutta ei löytynyt. Tuo sinun on kaunis! Minäkin löysin viime kesänä sandaalit, jotka ovat ihan mahtavat jalassa. Toivon myös, että ne eivät ikinä hajoa. Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Mrs J!

   Näitä mekkoja voi vielä olla H&M:ssä jäljellä, omani ostin ihan vähän aikaa sitten.

   Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Delete

Thanks for your time!