Wednesday, June 5, 2013

prague calling


Joku saattaakin muistaa, että kävimme mieheni kanssa tammikuussa Köpiksessä Dickies'in vieraina. Tällä kertaa Dickies kutsui meidät Prahaan, jonne suuntaamme kolmeksi päiväksi ja kahdeksi yöksi juuri ennen juhannusta. Juhannusaaton yötöntä yötä vietetäänkin sitten pilvien yläpuolella, sillä lento laskeutuu Helsinki-Vantaalle vasta yhden jälkeen yöllä.

Järjestettyä ohjelmaa reissussa on yhden kokonaisen ja yhden puolikkaan päivän verran, joten omaa aikaakin onneksi vähän jää. Nyt kyselisinkin teiltä - josko sieltä löytyisi Prahassa käyneitä - mitkä ovat niitä must see -paikkoja? Jos aikaa on vain yhteen tai kahteen, mitä kävisit katsomassa?

Ja seuraava stressin aihe onkin sitten se matkapuvusto :)

//Dickies is welcoming me and hubby to Prague for three days and two nights in couple of weeks. We have some free time there, and now I'm asking you guys what are the must see places there? If you have time for only one or two sights, what would they be?

10 comments:

 1. Replies
  1. It's my first visit there, but I have heard it's really beautiful indeed!

   Delete
 2. I love Prague :)

  http://teenfashioncorner.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Oi, ihana miniloma teille tulossa. Itse en ole käynyt Prahassa, mutta haluaisin kovin kovasti käydä kaupungissa pidennetyllä viikonloppureissulla. Itse myös tuossa leikittelin ajatuksella, että lähtisi jussiksi johonkin pikareissulle, kun lapset ovat Mummon ja Papan kanssa reissussa. Järki voitti ainakin toistaiseksi, sillä seuraava reissu on jo elokuun alussa.

  Matkapuvusto on aina ongelma :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä odotan tuota minireissua kuin kuuta nousevaa, niin paljon ovat kaverit Prahaa kehuneet. Elokuuhan on ihan kulman takana, joten kohta pääset reissaamaan!

   Joko saa alkaa pakkaamaan :)

   Delete
 4. Ihanaa lomaa :) Kuulostaa hyvältä toi matkasuunnitelma.

  ReplyDelete
 5. Praha on kuulemma kaunis kaupunki , itse en ole siellä käynyt, listalla kylläkin . Matkapuvustoa on aina kiva suunnitella !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siellä käyneet kaverit ovat kyllä kehuneet paikan maasta taivaisiin, joten odotan innolla!

   Delete

Thanks for your time!