Tuesday, July 9, 2013

casual in blue & red


BLOUSE Lindex (Holly & Whyte) / JEANS River Island / SLIPPERS Zara / BAG Diane Von Furstenberg / SUNGLASSES Dolce & Gabbana

Tässä vaihteeksi vähän lungimpaa lookia, viikonloppuista asua Korkeasaaren reissulta. Lapsen kanssa liikkuessa mukavuus menee säihkeen edelle ja korkkarit vaihtuvat tossukoihin. DVF:n pikkulaukku on kätevä pienen kanssa touhutessa, kun hihna yltää messenger-tyylisesti toisen olan yli ja kädet jäävät vapaaksi. Jotain spesiaalia pitää mamma-asussakin olla - tällä kertaa Zaran alesta bongatut punaiset tossut tiikeribrodeerauksella.

Huomaatteko minussa muuten mitään erilaista? Jätin kerrankin tukan suoristamatta ja annoin olla ihan luonnontilassa kiharalla. Pitäisi ehkä tehdä niin useammin, ainainen suoristaminen kuluttaa kuontaloa melkoisesti. Onko lukijoissa muita luonnonkiharan tukan omistajia? Annatko olla kiharalla vai suoristatko aina niinkuin minäkin?

//Casual outfit with my new Zara slippers. Went to the zoo with the little one, so no glitter heels this time :)

10 comments:

 1. Mulla on luonnonkiharat. Suoristan todella harvoin, koska pidän hiuksia pitkinä enkä halua kuivattaa niitä plus niitä on niin paljon, että suoristaminen vie liikaa aikaakin. Nyt aikuisena olen oppinut hyväksymään tuon luonnonkiharankin.

  Kauniit kiharat ja ihanat pinkit asusteet! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :)

   Minäkin muka olen oppinut hyväksymään tuon kiharan, mutta sitkeästi kuitenkin sitä suoristan :)

   Delete
 2. Mulla on luonnonkiharat tai -taipuisat hiukset, joista tykkäsin nimenomaan suoristettuna/föönattuna silloin, kun ne olivat pidemmät. Se oli vain niin työläs projekti ja minä niin laiska, että aika harvoin jaksoin nähdä vaivan... Sulle kiharat sopivat hienosti, pidä vain noin useamminkin! Ja as always, asu on ihan nappi :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanainen :)

   Mulle tuo suoristaminen on jäänyt jo niin selkärankaan, että siinä se samalla menee kun muutkin aamutoimet. Tosin tukkakaan ei ole mikään kovin paksu, niin ei siihen älyttömästi aikaakaan mene.

   Delete
 3. Oi mikä kaunis asu! Kyllä silmä lepää, niin ihanan harkittu :)

  On nyt tunnustettava, että en minä ainakaan mitään hiusten suoristamista tai suoristamatta jättämättä huomannut. Jätä ihmeessä ainakin vapaalla hiukset suoristamatta, sopivat kauniisti nuo laineet sinulle. Ja eikö se niin mene, että tukkaansa on harvoin tyytyväinen, minä piikkusuoran tukan omistajana halusin vuosia kiharat :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia!

   Ja ihan totta, ei sitä ikinä ole tyytyväinen omiin hiuksiinsa :)

   Delete
 4. Uusi pikkulaukkusi on aivan ihana ! Kengistäkin tykkään. Itse käytän matalia kenkiä aina silloin kun joudun kävelemään paljon eli aika usein. Korot ovat hankalat myös isompien lasten kanssa, en pysy koroilla heidän perässään :D

  ReplyDelete
 5. Kiitos, laukku tulee varmasti olemaan loppukesän suosikki!

  ReplyDelete
 6. Kylläpä onkin ihana asu, todella! Itsellä piikkisuora tukka, joten no comments :)

  ReplyDelete

Thanks for your time!