Wednesday, July 10, 2013

newbiesTein vielä muutaman löydön alennusmyynneistä, tällä kertaa Mangosta. Vesivärityylinen paita kolahti heti, ja neuleessa on mielestäni pieniä Isabel Marant -viboja hapsuineen ja etnisine kuvioineen. Näihin olen molempiin enemmän kuin tyytyväinen, ja tulevat varmasti vilahtamaan asukuvissa pikapuoliin - ainakin tuo kevyempi paita. Mitäs tykkäätte löydöistä?

Täällä ollaan alkuviikko vietetty ihan tyttöjen kesken kun mies on työmatkalla. Reissulainen saapuu takaisin kotiin tänä yönä, ja huomenna aamupäivästä startataan auto kohti Itä-Suomea ja vanhempieni kesäasuntoa. Siellä ollaan loppuviikko - ensi maanantaina taas takaisin töihin. Minne ne neljä lomaviikkoa katosivat? Toivottelen jo nyt hyvää loppuviikkoa ja viikonloppua, netti ei siellä toimi kunnolla joten tuskin pääseen postaamaan blogiin mitään ennen sunnuntai-iltaa. Aurinkoista viikon jatkoa siis kaikille :)

//Here are some final sale purchases, both from Mango. Loving the watercolor print on the blouse, and I can see small Isabel Marant -vibes on the knit with the fringes and ethnic pattern. What do you think of my sale finds?

8 comments:

 1. Ottaisin vesiväripaidan heti (eikä siinä toisessakaan mitään vikaa ole)!

  ReplyDelete
 2. Ihania! Etenkin tuo vesiväripaita on ihan huippu! <3

  ReplyDelete
 3. Minäkin ihastuin vesiväripaitaan, kauniit värit ja kuvio!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Merja, värit ovat kyllä kauniit!

   Delete
 4. Myöki mennään Itään, Heinäveden suuntaan huomenissa. Minnekkäs te?? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kesälahdella oltiin, ja sieltä päiväreissu Savonlinnaan :)

   Delete

Thanks for your time!