Tuesday, October 1, 2013

33 and new inTäytin viikonloppuna vuosia, kokonaista 33. Päivällä kävimme äitini ja kummitätini kanssa synttärikahveilla, ja katsomassa Aasia Helsingissä -festivaaliin kuuluvan Peking-ooppera -näytelmän. Yleensä esiintyjät (ja näin ollen myös esityskieli) ovat olleet kiinalaisia, mutta tällä kertaa koko kaarti musikantteja lukuunottamatta olivat suomalaisia. Jos Peking-ooppera on tyyliltään yhtään tuttua, voitte arvata ettei se suomen kieli siihen oikein istunut :)

Emme ole Miehen kanssa enää vuosikausiin mitään sen kummempia synttäribileitä järjestäneet (paitsi ne pyöreät tietty), mutta kokkailin kuitenkin hyvää illallista kanasta ja vuohenjuustosta kera punaviinin Olivan ollessa mummilla yökylässä. Lahjaksi os(ta)tin itselleni tämän ihanan pehmoisen karvaliivin Zarasta, tulevia viileitä päiviä lämmittämään. Sopii täydellisesti siihen haikailemaani talvisempaan boho chic -tyyliin. Eilen se pääsikin heti ylle meidän hyisen kylmään toimistoon, ja mieleni teki koko ajan pyyhkäistä (ja pyyhkäisinkin) poskea tuota pumpulinpehmeää kaulusta vasten.

Tämän viikon vietän yh:na miehen ollessa työmatkalla. Illat kuluvat siis blogeissa surffaillen, hömppäsarjoja katsellen, herkkuja syöden ja 60-luvun musiikkia kuunnellen - Olivian mentyä nukkumaan :)

//Had my 33rd birthday last weekend, and got this lovely soft Zara vest from hubby. Perfect for the boho chic -style I've been lusting over.

19 comments:

 1. Ei hitsi, täydellinen synttärilahja. Minäkin tarvitsen tuollaisen! :D Onnea muuten hurjasti!

  ReplyDelete
 2. Onpa ihana ja lämpimän näköinen liivi !

  ReplyDelete
 3. Taas samat sanat: aivan ihana! Mahtavaa synttäriä myös, senkin nuorukainen :-)

  ReplyDelete
 4. Myöhästyneet onnittelut synttäritytölle! <3

  ReplyDelete
 5. Myöhästyneet onnittelut ! Upea liivi :)

  ReplyDelete
 6. Myöhästyneet onnittelut myös minulta! 60-luvun musiikki <3 Sitä kelpaa kuunnella! :)

  ReplyDelete
 7. Myöhäiset synttärionnittelut :) On kyllä kaunis ja taatusti lämmin liivi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Hanna! Ihan huippulämmin ja pehmoinen :)

   Delete
 8. Myöhästyneet onnittelut! Ihana liivi, tosi syksyyn sopiva :)

  ReplyDelete
 9. Liivi lienee keinokuitua, ei ainakaan näytä aidolta.....? Ne harvemmin ovat kovin lämpimiä. Itse en välitä keinokuituvaatteista, ja minulla onkin siksi aito kelsitakki (eli samanvärinen kuin tuo Zaran, mutta aitoa lammasta), on todella lämmin. Ja kestävä niin kuin luonnonmatskut yleensäkin.

  ReplyDelete

Thanks for your time!