Wednesday, October 23, 2013

70's vintage dress


Mainitsin tuossa ohimennen jokin aika sitten muutamasta kivasta vintagelöydöstä. Marjapuuronpunainen collari vilahtikin tuolla jo aiemmissa asukuvissa, mutta tämä yksilö löysi perille vasta tänään. Ihana 70-luvun mekko, jossa on väljä ja laskeutuva malli ja iloisen värikäs kuosi. Kolmas aarteeni on vielä matkalla kotiin - toivotaan ettei ole joutunut hukkaan postissa matkatessaan yli Atlantin.

Mekon ajattelin yhdistää joko mustiin sukkiksiin ja mustiin H&M:n ylipolvensaappaisiin (apua - onko tuo muuten yhdyssana vai ei?), tai tummanruskeisiin saappaisiin ja tummanruskeisiin palmikkoneulesukkahousuihin. Kokonaisuuden kruunaisi vielä leveälierinen huopahattu! Mitäs tykkäätte löydöstäni?

//My latest vintage find, 70's dress. I'm planning to wear it with black opaque tights and black H&M over the knee boots, or with dark brown boots and tights. All I need is a floppy hat!

14 comments:

 1. Hauska mekko ja saappaiden kanssa varmaankin näyttää hyvältä, sekä mustien ylipolven- että tummanruskeitten!

  ReplyDelete
 2. Voi että, miten kaunis mekko! Ja oikein hyvältä ja 70-luvun henkeen sopivalta kuulostaa myös se, mitä aiot pukea mekon kanssa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maija! Vielä se hattu vaan puuttuu :)

   Delete
 3. Voi ihana mikä mekko! Täällä odotetaan innolla asukuvia kaikkien mahdollisten (ja mahdottomien?) yhdistelmimen kanssa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia! Asukuvaa tulossa mahdollisimman pian :)

   Delete
 4. Tosi hieno, hyvin bongattu! Mun ei auta tuohon eBay-vintage-juttuun lähteä mukaan alkuunkaan, sillä siitä ei kyllä hyvää seuraisi - tyydyn siis vain ihastelemaan sun löytöjäsi :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänks! Mä olen kyllä tämmöinen vintage-haukka :)

   Delete
 5. Kiva mekko :)! Mä löysin hieman samantyylisen, samanmallisen tummansinisen mekon H&M:stä. Olen tyytyväinen löytööni! Mekot on kivoja ja ns. asukriisissä "mitämäpuenpäälle!"- helpottaa kummasti :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Minna! Sinun mekkosi on varmasti myös kaunis! Ja tosiaan ovat kyllä hyviä asukriisipäivän pelastajia :)

   Delete
 6. Hyvä löytö! Itse en ehkä osaisi käyttää, mutta sulla on niin upea tyyli, että sopii varmasti kuin nenä päähän :)

  ReplyDelete
 7. On, todellinen löytö. Ai nam miten hyvin tuleekaan sopimaan leveälierisen hatun kanssa...

  Mahtavavia reissukuvia muuten! Jollei olisi reissu varattuna, joutuisi pikimiten jotain suunittelemaan. kauhea polte päästä reissaamaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ansku!

   Mulla olisi taas ihan kamala reissukuume, tuntui että tuo minireissu vain lisäsi sitä :)

   Delete

Thanks for your time!