Tuesday, October 29, 2013

officiel
Ihan niin kuin lumen tulo yllättää joka vuosi autoilijat - valon puute yllätti taas kerran tämän bloggaajan. Asukuvien ottamisen kanssa ollaan auttamatta liian myöhäiseen kellonaikaan liikenteessä, kun töiden jälkeen on muut velvollisuudet hoidettu ja päästäisiin vihdoin kuvaamaan. Täytyy yrittää paremmalla onnella ja valolla keskellä päivää viikonloppuna.

Asukuvien puutteesta pieneen uuteen juttuun sisustusrintamalla. Tilasin uuden julisteen lipastoa koristamaan - sopii mielestäni kivasti Voguepinon kaveriksi! Laitatko sinä lehdet luettuasi kiertoon, vai hamstraatko niinkuin minä?

//It sucks to be a blogger here in Finland, as we don't have any daylight left after work to shoot some outfit pictures. So here are some pictures of my new poster instead :)

16 comments:

 1. Joo, sama juttu, ei auta kuin kaivella jalustaa esille jos meinaa täällä sisälläkin (vaikka päiväsaikaankin) kuvata :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla ei edes ole jalustaa, pitäisi kyllä hankkia!

   Delete
 2. Kiva juliste. Keräilen kyllä lehtiä ja säästän aina kaikki ulkomaalaiset muoti- ja sisustuslehdet. Niitä on kiva selailla myöhemminkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama täällä! Kotimaiset lähtee kiertoon, mutta varsinkin ulkomaalaiset Voguet tulee säästettyä.

   Delete
 3. Mä olen myös aikanoinen lehtihamstraaja. En halua heittää arvokkaita lehtiä pois, koska niihin tulee kyllä palattua myöhemmin. Ja lehtipinot on kiva sisustuselementti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin ovat, vaikka mies on aina vähän eri mieltä asiasta :)

   Delete
 4. Kaunis juliste ja huomaan hamstraavani lehtiä mutta lopulta aina kiikutan lukemani aikakauslehdet ystävättärilleni :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos SatuMaria!
   Minä kiikutan kotimaiset lehdet eteenpäin luettavaksi, mutta hamstraan sitten noita Vogueita :)

   Delete
 5. Kaunis juliste ja sopii tuohon hyvin - ja lehtiä kerätään täälläkin, mutta nykyään yritän pitää kiinni periaatteesta, että yksi sisään yksi ulos - melkein onnistuen. Viime syksynä, kun aloittelin kaaoksen kesyttelyäni, heitin pois metritolkulla sisustus- ja muoti/kauneuslehtiä - vuosien keräilyt roviolle. Itku melkein tuli.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo yksi sisään yksi ulos -periaate onkin hyvä!

   Delete
 6. Joo sama homma täälläkin. Kellojen siirtämisen jälkeen alkoi totaalinen konfuusio siitä, koska kuvat oikein pitäisi ottaa ja miten se tehdään kun pitäisi töissäkin olla.

  Kaunis juliste. Minä vien lehdet töihin kun olen lukenut, kovin harvoin säästän.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitäisi saada joku hovikuvaaja tänne toimistolle, joka voisi vaikka ruokiksella aina napata kuvat :)

   Delete
 7. Pitäisi ehdottomasti hamstrata enemmän! Itsekin havaitsin valon puutteen... Kamalaa ajatella, että tässä pimeydessä joudutaan olemaan vielä useita kuukausia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyy ehkä investoida johonkin lisäsalamaan, tai sitten vain tyytyä kuvailemaan viikonloppuisin päivällä. Argh!

   Delete
 8. Lähdetään siitä, että meille tulee käytännössä kaikki Suomessa ilmestyvät aikakauslehdet, eli joka viikko kilokaupalla. Niitä ei vain kaikkia pystyisi säästämään, vaikka haluaisi (eivätkä läheskään kaikki ole edes säästämisen arvoisia, jos ihan rehellisiä ollaan). Yritän siis painaa mieleeni kaikki olennaisimmat asiat, kuten että haluan cocoon-mallisen takin ja uudet, teräväkärkiset matalat bootsit. Mutta siis ei, en säästä - ja itse asiassa puolet taannoisesta kirppiskeikastani taisi tulla aikkareista :-O

  Sitten taas ne ulkomaiset muotilehdet, joita aikoinaan säästin, luen nykyään digitaalisina versioina iPadilla - ja nehän siis säilyvät vaikka ikuisesti, mutta sisustuselementiksi niistä ei ole :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oho, siinä on jokunen lehti luettavaksi!
   Minäkin olen tilannut padille Ellen, mutta huomaan aina unohtaneeni lukea sen :)

   Delete

Thanks for your time!