Friday, November 22, 2013

favorite bling
Huhheijaa, projektit saatu päätökseen ja siihen ne kiireet sitten vihdoin loppuivat! Nyt saa freelancer-duunit jäädä hetkeksi tauolle, on niissä päivätöissäkin ihan tarpeeksi aherrettavaa. Seuraava aherrus onkin sitten teidän kaikkien ihanien blogipostausten lukemisessa, niitä on viime viikkoina jäänyt rästiin luvattoman paljon! Tuleva viikonloppu sujuu ihan vain laiskotellessa ja univelan kiinni ottamisessa. Tänään kyllä kilistelen itseni kanssa lasillisen punaviiniä - ja nukahdan varmaan jo kahdeksalta :) Lauantaina ajateltiin sentään ulkoilla edes sen verran, että käydään Olivian kanssa Seurasaaressa kurreja syöttämässä. Sinne ajattelin ottaa kamerankin mukaan, jos saisi jotain kuvamateriaalia valoisaan aikaan.

Asua ei tällä kertaa ole tarjolla, joten laitetaas esille muutamia tämän hetken lempiasusteita. Olen tykästynyt usean erimittaisen kaulakorun rykelmiin, ja tässä tämän hetken suosikkitrio! Toivomusluu ja peace-merkki löytyivät Asokselta, ja kvartsimöhkäle on puolestaan Spell Designs'n käsialaa. Minkälaisia suosikkikoruja teillä on?

//Some of my current favorites. Wishbone and peace sign are from Asos, and the quartz necklace is by Spell Designs.

12 comments:

 1. Seurasaaressa olisikin ihana käydä pitkästä aikaa! Rentouttavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia tuolla korujen taustalla :) Spell Designsin kvartsikorun ottaisin omiin kokoelmiin vaikka saman tien! Olen korujen(kin) suhteen hieman ristiriitainen persoona; toisaalta rakastan koruja, ja keräilen niitä kirppareilta, toisaalta taas en koskaan muista käyttää niistä kuin muutamaa. Lempikoruna luonnollisesti titaaniset kihla- ja vihkisormukset mustalla timantilla, ilman niitä olisi hyvin alaston olo. Ranteen tatuointi ajaa usein rannekorun virkaa. Tällä hetkellä pidän erityisesti hieman elämää nähneistä puu- ja sulkakoruista, joita onkin kertynyt röykkiöittäin, toimivat myös sisustuselementtinä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Enne, ja kiva kun kävit kommentoimassa :)
   Itselläkin ranteen tatuointi toimii rannekorusta, toiseenkin ranteeseen tekisi mieli laittaa kuvaa!

   Sulkakoruista tykätään täälläkin kovasti!

   Delete
 3. Voi kun kauniita kaulakoruja! hyvä jos töissä helpottaa, ei sitä liikaa saa haalia itselleen hommia, ettei mene kuppi nurin :)

  Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 4. Mä ajattelin ensin, että noiden korubrändien graafiset ilmeet on sun käsialaa, mutta ei kai? Mä voisin ostaa uusia koruja ihan alituiseen, ja käytänkin niitä päivittäin. Arkikoruina käytän mieheltä saatuja timangeja (miksi säästää niitä juhlia varten, kun voin säihkyä joka päivä!?) ja juhliin taas laitan vielä isompaa blingiä feikkiversioina :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei sentään, olisikin :)

   Ehdottomasti voi säihkyä joka päivä, mitä niitä kaapissakaan jemmaamaan!

   Delete
 5. Kvartsikorun ottaisin minäkin kokoelmiini, ihana! Minulla on ollut hakusessa pitkään juuri tuollainen ohut 'keltakultainen' koru, mutta tarpeeksi kivaa ei ole edelleenkään tullut vastaan. Jotenkin keltakulta sopii mielestäni kivasti talveen ja joulunaikaan. Ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ja sinne myös ihanat viikonloput!

   Delete
 6. Jossain olen ihaillut tuollaista toivomusluu-korua. Tosi kaunis, siro ja persoonallinen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä haluaisin vielä semmoisen tosi siron rannekorun pienellä toivomusluulla!

   Delete

Thanks for your time!