Friday, November 8, 2013

pouf


POUF Zoco Home / PILLOWS H&M Home

Vielä jotain pientä uutta sisustusrintamalla - lisää etnisiä viboja olkkariin! Minä (joka en koskaan voita missään arvonnassa mitään) voitin tuon ihanan marokkolaisen nahkapouffin Zoco Homen facebook-sivujen arvonnassa. Pallin kaveriksi piti toki hankkia pari uutta tyynyä, tosin lattian sijaan ne majailevat oikeasti sohvan päällä. Jos Olivialla olisi ikää (lue=järkeä) vähän enemmän, laittaisin vielä isoja marokkolaisia kynttilälyhtyjä lattialle, ja hämyinen syysillan valaistus olisi siinä. Nyt tyydyn kattolamppuun ja niihin pariin tuikkukippoon, jotka on nostettu pienten käsien ulottumattomiin. Maton haluaisin päivittää upeaan punasävyiseen persilaismattoon, mutta se oikea ei vielä(kään) ole tullut kohdalle. Miltä teidän syksyinen sisustuksenne näyttää? 

//Some new home stuff. I actually won that moroccan leather pouf from Facebook, and I don't ever win anything! Pillows are from H&M home, loving the ethnic vibes of all these! I would love to have big moroccan candle lanterns on the floors as well, but I have to wait until Olivia is bit older and doesn't want to touch everything:)

14 comments:

 1. Ihana kuva ! Mulla oli edellisessä kodissani noita tyynyjä valkoisena, joskus ikävöin niitä . . .

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sara! Tyynyt on kyllä kivoja sisustuselementtejä, niillä saa niin nopeasti vaihdettua vähän uutta ilmettä olkkariin.

   Delete
 2. Voi sinnuu onnekasta! Toi ON ihana. Pouf muuten mulle uus sana :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Niin se oli mullekin ennen tuota arvontaa :)

   Delete
 3. Ihana kuva ja onnea voitosta! Kauniita sisustuselementtejä kuvassa!
  Blogissani on sinulle haaste.

  Oikein ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia! Täytyypä käydä heti kurkkimassa haastetta :)

   Delete
 4. Täälläkin hehkutan hienoja ostoksia! :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  ReplyDelete
 5. Mun syyssisustukseni näyttäisi paljon paremmalta, jos joku lahjoisi muakin parilla marokkolaisella nahkajakkaralla! Siis oikeasti haluaisin meidän olkkariin vähän jotakin uutta, ja olen yrittänyt vertailla erilaisia rahihässäköitä tässä jo jonkin aikaa - mikään ei vain ole vielä ihan täysin kolahtanut...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käy kurkkaamassa Zoco Homen sivut, siellä on noita jakkaroita vinot pinot - jos vaikka löytyisi se täydellinen yksilö :)
   Meillä on toinenkin tuommoinen marokkolaispalli, sen bongasin aikoinaan huuto.netistä 5 (!) eurolla.

   Delete

Thanks for your time!