Wednesday, November 6, 2013

tuscany photo diary part 3


Työt ovat pitäneet tämän bloggaajan niin kiireisenä, että pakon sanelemaa blogilomaa on tullut vähän liiankin kanssa. Päivätyöni lisäksi olen haalinut vähän liikaa freelancer-projekteja iltojeni iloksi, joten koneen ääressä kyllä istutaan vaikkei bloggamaan ole oikein ehtinyt. Tällä kertaa työllistää mm. keskustaan kuun puolivälissä avautuvan uuden ruokaravintolan materiaalit, logoista lähtien menuihin ja seinien maalisävyihin. Projektien valmistuttua tyhjennän kyllä kalenterini iltahommista vähäksi aikaa, vanha tuttu unettomuus kun alkaa jo nostaa päätään ja duunia painetaan neljän-viiden tunnin yöunilla. Kroppa käskee muutenkin jo rauhoittumaan, pienessä flunssassa ja puolitehoilla on menty jo ainakin kuukauden päivät. Minun pitää alkaa pikkuhiljaa opetella sanomaan ei - niinhän ne muutkin tekevät kun siltä tuntuu, eikä nämä hommat maailmasta lopu vaikken kaikkia ottaisikaan vastaan.

Sain nyt kuitenkin vihdoin purettua toiselta muistikortilta loputkin Toscanan kuvat, tässä viimeisen päivän räpsyjä Pisasta. Olen edellisellä Pisan reissulla kuvannut rakennuksia ulkoa päin muistikortin pullolleen, joten tällä kertaa keskityin enemmänkin rakennusten yksityiskohtiin ja katedraaliin sekä hautausmaahan sisältä päin. Ei voi muuta todeta kun voi ihme tuota upeaa käsityön jälkeä! Olisin voinut jäädä ihailemaan jokaista pientäkin yksityiskohtaa vaikka kuinka kauaksi aikaa, mutta kentälle piti lähteä ja sitä ennen piti tieysti käydä vielä syömässä viimeiset pitsat ja juomassa viimeiset viinilasilliset :)

//Last set of my Toscana pics, all from Pisa.

5 comments:

 1. Kauniita kuvia ! Hui, kauhistuin oikein kun luin kirjoituksesi . . .taidat tarvita lepoa ja kunnon yöunia ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Kiitos Sara <3

   Lepo olisi kyllä tarpeeseen :)
   Vielä vähän aikaa kun jaksaa painaa niin sitten huilitaan!

   Delete
 2. Upeita kuvia, kertakaikkiaan ihana mielikuvitusmatka jälleen.

  Mutta oivoi mikä määrä töitä sinulla! Kyllä unet ja lepo varmasti tulevat tapeeseen. Minä joka en toimi ollenkaan ilman kunnon yöunia olen pikkaisen kauhuissani :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia <3

   Kyllä tämä tästä parin viikon sisään helpottaa, sitten nukun viikonlopun ympäri :)

   Delete

Thanks for your time!