Tuesday, November 12, 2013

wrapped in a scarfIkuinen vilukissa täällä hei! Minua palelee lähestulkoon aina (kyllä, myös kesällä), ja varsinkin nyt syksyllä ja talvella toimistolla on mielestäni suorastaan hyytävän kylmä. Siinä missä työkaverit voivat aivan mainiosti olla 3/4-hihaisissa paidoissa, minä istun yleensä paksun villapaidan sisällä palelemassa. Se siitä tyylikkäästä toimistotyylistä :)

Onneksi meillä on toimistolla kuitenkin ihan vapaa asukoodi - voin kääriytyä jos jonkinmoiseen huiviin tai shaaliin. Alle voi sitten pukea jotain kevyempää varustusta, joka edes vähän vilahtaa huivin alta. Tämän hetken lempparihuivi on H&M:n iso kuvioitu huivi, joka ohuena akryyli/polyesterisekoitteena on kuitenkin yllättävän lämmin. Ei varmaan tullut kenellekään yllärinä, että tässä huivissa ihastuin tuohon etnohenkiseen kuosiin.

Löytyykö ruudun takaa muita ainaisia palelijoita?

//I'm always freezing, especially now during fall and winter. It's really cold in our office, so I'm used to wrap myself inside big scarfs. Here's my current favorite - a big H&M scarf with ethnic print.

4 comments:

 1. Täällä toinen palelija! Meillä istutaan huovat jalkojen päällä konttorissa pahimmilla pakkasilla. ON säärystimiä ja villasukkaa ja ties mitä lämmittämään.

  Kaunis tuo sinun huivisi, kertakaikkisen hurmaava.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva hei asua Suomessa, muutetaanko yhteistuumin jonnekin lämpimään talven ajaksi :)

   Delete
 2. Ihana inkkari-caelia! <3 Ja juu, minäkin olen krooninen palelija!

  ReplyDelete

Thanks for your time!