Monday, December 9, 2013

print on printCARDIGAN & DRESS Forever 21

Forever 21:sen mekonhuitula on ollut viimeaikojen luottovaate, kun aamun kiireessä ei ole jaksanut miettiä ylä- ja alaosaa erikseen. Onko muuallakin tätä armotonta väsymystä ja joka aamuista pommiin nukkumista liikenteessä? Torkkua torkun perään kunnes on enää hetki aikaa käydä suihkussa ja meikata, herättää ja pukea lapsi, pakata oma ja lapsen laukku, käydä napsauttamassa auton lämmitin päälle ja viedä koira ulos. Jostain syystä mies nukkuu koko tämän operaation ajan, ja herää kätevästi vartti ennen lähtöä. Hmmmm.

Tähän asuun tuli kuin vahingossa printtiä printillä - nappasin ennen ovesta ulos juoksemista ensimmäisen käteeni sattuneen villatakin lämmikkeeksi. Toimii ihan kivasti mielestäni, vaikka vähän sekava ja kassialmamainen taitaakin olla. Mekko on melko lyhyt, mutta paksut mustat sukkikset antavat vähän anteeksi.

Millainen on teidän kiireaamunne luottoasu?

//Accidentally print on print. Was on hurry this morning, and grabbed the first cardigan I got my hands into. I actually like to combo a lot, though it's bit messy and hobo :)

14 comments:

 1. Meillä on samanlaiset miehet, perkele! Mun tylsä luottoasu on farkut ja neule, alan itsekin jo kyllästymään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. On ne kyllä semmoisia pirulaisia nuo miehet :)

   Delete
 2. Taitaa olla suurin osa miehistä samanlaisia;) - itsellä ei tosin enää ole tuota lapsihässäkkää, mutta elävässä muistissa se vielä on! Tsemppiä - tämä syksy on kyllä pimeydellään pitänyt väsymystä yllä ihan totaalisesti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No näköjään ovat :)
   Tsemppiä sinnekin, kyllä me tämä väsymys vielä selätetään!

   Delete
 3. No on kyllä hyvännäköinen yhdistelmä, rennon boheemi :) Miksi meillä kaikki ensimmäisenä käteen sattuneet villatakit ovat vaan mustia tai rättejä tai täynnä koirankarvoja, yleensä kaikkia näitä yhdessä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Enne :)
   On tuossakin varmaan koirankarvoja miljoona ja luultavasti myös Olivian kuolaa/räkää, ei vaan näy kuvassa :)

   Delete
 4. Kaunis neuletakki. Meillä minä jostain syystä herään ensinmäisenä, vaikka lähden aina lasten jälkeen . . .;)
  Oma luottoasu on mustaneule ja mustat farkut, kuinka tylsää . . .

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sara!

   Musta neule + farkut on varsin toimiva yhdistelmä!

   Delete
 5. Ei ole minusta liian sekava, printti plus printti tuo asuun kivasti elävyyttä. Ja ei varmaan tarvitse erikseen sanoa että rrrrrakastan tota neuletta. Ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ansku! Oli ihan pakko hankkia myös saman tyyppinen vähän eri kuosissa ja värissä :)

   Delete
 6. Kaunis asukokonaisuus ja minusta sopivat hyvin yhteen. Ja kyllä, samaa täälläkin (paitsi nyt lomalla kun saa luvan kanssa nukkua), nukuttaisi vaikka kuinka ja aamut ovat aika tuskallisia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia! Ehkä tämä kestoväsymys tästä vuoden vaihtuessa taas helpottaa, kun on saanut lomailla pitkät joululomat.

   Delete

Thanks for your time!