Monday, January 20, 2014

fringedBLOUSE Asos

Kaunis, mutta erittäin epäkäytännöllinen! Olen tänään jäänyt hapsuistani kiinni mm. satulatuoliini, erinäisiin ovenkahvoihin, ruokalan maksupäätteeseen sekä Instrumentariumin optikon hihannappiin (joo, rillit tulossa – ikä ei tule yksin). Mutta milloin ne naisten vaatteet niin käytännöllisiä olisivat olleetkaan. Löytyykö omasta kaapistasi joku epäkäytännöllinen vaate, joka on kuitenkin niin ihana että sitä on vain pakko käyttää?

Epäkäytännöllisestä käytännölliseen – sain kuin sainkin tilattua Olivialle viikonloppuna juhlamekon. Nyt enää jännätään ehtiikö se perille ajoissa. Neiti ainakin näytti tykkäävän mekosta kuvaa katsoessaan: ihana mekko ja ihana äiti. Neidin mielipiteet kyllä vaihtuvat yhtä vinhaa vauhtia kuin minullakin, joten katsotaan onko mekko enää ensi viikonloppuna mieleinen :)

//So pretty, but so impractical! Today I got stuck to my office chair, different kinds of door knobs, cafeteria payment machine and my eye doctor's coat (yeah, got myself some glasses). Oh well, fashion isn't always so practical :)

8 comments:

 1. Ihana - ja kyllä löytyy täältäkin noita epäkäytännöllisiä ihanuuksia - minulla on esim. neuletakki, sellainen kietaisumallinen ja sen kaikki 4 vyötä on somistettu sellaisilla ihanilla kivihelmillä, jotka tarttuvat kiinni ihan joka paikkaan ja pahimmillaan uivat ruokalautasella. Mutta ei auta - se vaan on niin ihana, että pakko on pitää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!

   Ihanalta kuulostaa tuo sinun neuletakkisi! Voin jo nähdä sielun silmilläni keittolautasella uiskentelevat kivihelmet :)

   Delete
 2. Oh my! Ihana! Viis epäkäytännöllisyydestä, jos jotain noin ihanaa on tehty :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänks Ansku! On se kyllä ihanuus :)

   Delete
 3. Toi (kaftaani? tunika? viitta?) sopii sulle mainiosti!

  Mun pahe on epäkäytännölliset neuleet, jotka on tehty niin herkästä matskusta, että jäävät kiinni vaikka kelloon tai korviksiin tai takin vetskariin ja menevät sitten samantien pilalle. Pitäisi varmaan lakata ostamasta niitä, kun niistä on niin kovin lyhyt ilo...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti!

   Mullakin on noita vastaavia neuleita vaatekaapissa, osa jo ihan kamalan näköiseksi menneitä kun siellä täällä purkautuneita langanpätkiä.

   Delete
 4. Voi mikä upea! KErtakaikkisen ihana! <3 Ja joo, muutama epäkäytännöllisyys, mutta upea ihanuus on täälläkin kaapissa :)

  ReplyDelete

Thanks for your time!