Friday, January 31, 2014

spring cravings


coat // coat // trousers // trousers // ring // blouse // blouse // bag // knit // knit // shoes

Oma Kevään himotuimmat -listani näyttää osapuilleen tältä - vaaleaa ja vaaleanpunaista. Tuo takki (tai vastaava) on ihan ehdoton, samoin uudet leoparditossukat viime kesänä hajonneiden tilalle. Muut ovat sitten sarjassa mutkunmähaluuuuun. Valkoisia silkkipaituleita ei ole koskaan liikaa, ja vaatekaappini kaipaa ehdottomasti myös tuollaista blingattua svetaria. Keväällä vaihtaisin mieluusti tummat neuleet hempeisiin pastellisävyihin, ja tuo Zaran hennon vaaleanpunainen kashmirneule hipoo lähes täydellisyyttä. Uutta laukkua en oikeastaan tarvitse, mutta toisaalta tuo Marc by Marc Jacobsin pikkulaukku olisi oikein passeli keväiselle Berliinin matkallemme, kun kaupunkia kierrellessä laukkuun ei tarvita kuin lompakko ja huulipuna.

Hurahdatko sinäkin tänä keväänä pinkkiin, ja mitä löytyy omalta listaltasi?

//Here's my spring wish list - lots of light shades and pastel pink. That coat is on top of the list, and I also need new pair of leopard slippers to replace my old broken ones. The rest of the list is a wishful thinking :)

9 comments:

 1. Mulle kiitos noi sormukset, laukku ja neule! Olen vähän kahden vaiheilla vaaleanpunaisen suhteen (vähän äklö), ja kuviohousuja on jo ihan tarpeeksi (paitsi että haluaisin yhdet punasävyiset ja sitten sellaiset lökömallisetkin tahtoisin). Mun lista on vasta muotoutumassa - ja olen aika impulsiivinen shoppailija muutenkin...

  ReplyDelete
 2. Silkkipuserot olisivat kyllä täälläkin tarpeen. Vaaleanpunainen ei mitenkään päin ole värini, mikään hempeä pastellisävy ei ole. Joten kevääksi kirkasta turkoosia, raitoja ja punaista. Kuten aina. Sää nähdä keksinkö jotain erikoisempaa tälle vuodelle, epäilen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Turkoosi sopiikin sinulle tosi hyvin! Itse en ole aiemmin vaaleanpunaisesta juuri tykännyt, en tiedä mistä tämä mielenmuutos :)

   Delete
 3. Ihanan kepeältä ja keväiseltä näyttää! Valkoisia silkkipuseroita ei vaan voi olla koskaan liikaa ;) Itseäni houkuttaisi myös kovasti tuollainen (ihana ihana) pastellitakki, mutta en tiedä rohkenisinko kuitenkaan? Pienemmässä määrin on kuitenkin pastillia saatava! Kepeää viikonloppua Caelia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt vaan lumien sulamista odotellessa :)
   Ihanaa viikonloppua sinnekin!

   Delete
 4. Takit ja neuleet ovat ihania. Jotain hennon vaaleanpunaista varmaan hankin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eivätkö olekin! Jotain vaaleanpunaista on kyllä pakko saada!

   Delete

Thanks for your time!