Thursday, February 20, 2014

double vintage // details of the day
LACE BLAZER & BLOUSE Vintage (70's) / JEANS Sally & Circle

Sain onneksi hyvitystä viime perjantaiseen epäonnistuneeseen ystävänpäivään, kun mies vei minut syömään maanantai-iltana. Valitsimme molemmat hyvän pihvin ystävinä paikaksi Stefan's Stakehousen Korkeavuorenkadulla, ja täytyy sanoa että ruoka oli ihan älyttömän hyvää. Menu näytti jo ennakkoon niin herkulliselta, että mieleni teki nuoleskella tietokoneen näyttöä listaa nälkäisenä lukiessani. Voin ihan rehellisesti sanoa, etten ole ikinä syönyt itseäni niin ähkytäyteen kuin tuolla. Suosittelen ehdottomasti!

Tänään kiskoin päälleni tuplavintagea. Keväämmällä aion ehdottomasti yhdistää pitsijakkuun tosi risaiset farkut ja nirunarusandaalit, vielä ei kintut tarkene. Huomasin töihin tultua kauhukseni että tuosta jakusta puuttuu yksi hapsu. Olen niin onneton säheltäjä ja köntys, ettei toistaalta mikään ihme. Tartun aina vaatteistani kiinni ovenkahvoihin, työtuoliin ja oikestaan ihan minne vaan. Täytyy kysyä, josko äiti saisi vastaavasta langasta loidittua puuttuvan hapsun tilalle uuden. Onneksi joku meidän perheestä ei ole peukalo keskellä kämmentä ompeluhommissa!

Pitikin muuten kysyä jo aikaisemmin - tekeekö blogger teidänkin kuvista suttuisia? Nämäkin olivat ihan skarppeja ennen tänne lataamista. Olisiko jollakin jotain ratkaisua, ladata kuvat jotain muuta kautta maybe?

//Sporting double vintage today. In spring and summer I'm planning on wearing this lace blazer with ripped (and I mean REALLY ripped) jeans and strappy sandals.

12 comments:

 1. Voi mä niin haluan tonne Stefan's Steakhouseen, namm!
  Musta nää kuvat näyttää tosi hyvältä, mut itellä tuo Bloggerin kuvien suttaushomma korjaantui sillä, et kävin napsauttamassa Google plussasta rastit pois kohdista kuvien automaattinen parannus.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinne kyllä kannattaa ehdottomasti mennä herkuttelemaan!

   Täytyypä käydä kurkkaamassa tuota Google plussan juttua, kiitos vinkistä!

   Delete
 2. Stefan´s Steakhouse on kyllä ihan mahtava paikka, pari kertaa ollaan käyty siellä syömässä.

  Olen huomannut, että jos valitsen kuvan kooksi esim. erittäin suuri, niin se näyttää paljon mössömmältä kuin mitä oikeasti on. Jos taas valisen alkuperäinen koko, niin kuvan laatu ei muutu. (Olettaen toki, että alkuperäisessä riittää resoluutio.) Ilmeisesti blogger pakkaa kuvia jonkun tietyn standardikoon mukaiseksi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alkuperäisellä koolla minäkin niitä latailen. Kumma juttu!

   Delete
 3. Niin ihana asu, ja ihan sun näköinen! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Milla! Se kyllä tuntuikin niin omalta :)

   Delete
 4. Ihana asukokonaisuus, on kyllä ihan näköinen, niin kaunis ja niin sua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia! Viihdyin kyllä asussa hyvin :)

   Delete
 5. Onpas kaunis asu ja pitsi on aina pop!

  ReplyDelete
 6. Kaunis asu. Sinä teet aina uskomattonan ihania vintage löytöjä, olen ihan kade ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sara! Vintagelöytöjen metsästys taitaa olla jo ihan harrastus, kyllä niitä tulee useampi kerta viikossa selailtua :)

   Delete

Thanks for your time!