Thursday, March 13, 2014

3 x favorite fringe
CLUTCH Ralph Lauren / KIMONO Zara / ANKLE BOOTS H&M

Zombie täällä hei! Päätimme viime viikonloppuna, että nyt taaperon tutin lutkuttaminen saa riittää. Maailmanluokan huijauksella saimme tutit pois käytöstä, ja hetken näyttikin siltä että kaikki sujuu hyvin. Kunnes napero tuli kipeäksi. Yöt yskivä ja tuttia ikävöivä lapsi on yhtä kuin hyvin väsynyt äiti (ja ehkä vähän isikin). Pari yötä sitten meinasin jo luovuttaa, kun viidennen kerran sängystä pois pyrkivä ja sydäntäsärkevästi karjuva ihmistaimi koetteli hermoja. Hammasta purren palautin neidin takaisin sänkyyn, ja sitkeästi paijasin uneen. Kunnes puolen tunnin päästä sama homma uusiksi. Enää ei kuitenkaan voi luovuttaa, kohta takana viikko ilman tuttia joten eiköhän se kohta helpota. Lapsosen flunssakin alkaa jo taittua, tosin (yllätys yllätys) huomasin tänään omassa kurkussani kaktuksen. Nyt droppia jos toistakin, huominen pitäisi vielä jaksaa puurtaa ennen viikonloppua.

Tällä hetkellä olen erityisen viehättynyt kaikesta hapsullisesta. Kuvissa muutamia tämän hetken lemppareita. Olohuoneen mustavalkoinen blogimattokin vaihtui taas vaihteeksi taljaan, sopii kivasti tyyliltään boheemeihin hapsufiiliksiini.

Mitä teille kuuluu?

//I'm obsessed about all things with fringes at the moment. Here are some of my current favorites.

8 comments:

 1. Ooo tykkään tykkään tykkään! Siis näistä lempijutuista, en väsyneestä olotilasta. Toivottavasti pia helpottaisi. Jaksamista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Arvelinkin että voisit tykätä :)
   Kiitos tsempeistä!

   Delete
 2. Oi! Ihania hapsuja! Pidän suuresti noita, ihan jokaisesta. Väsynyt olotila tosi ei ole kiva, tsemppiä sen kanssa jaksamiseen, ehkä viikonloppu helpottaa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia, kyllä se tästä :)

   Delete
 3. Oh hapsut on ihania ! Tuo Zaran kimono on kaunis :) Tsemppiä sinulle !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Sara, näkyy jo valoa tunnelin päässä :)

   Delete
 4. Oi, niin ihania nämä sun lempparit - oikeita aarteita!! <3

  http://lifeisbeautifuland.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Thanks for your time!