Tuesday, March 18, 2014

white

BLOUSE & NECKLACE Lindex

Zombie-mama alkaa pikku hiljaa palata takaisin elävien kirjoihin, mukulan flunssa ei enää pidä öitä hereillä ja tuttiakin kysellään päivä päivältä vähemmän. Silmäpussitkin ovat kohta kaikonneet joten elämä voittaa! Tämä viikko täytyy vielä tsempata arjessa ennen ensi viikon talvilomaa ja Berliinin (jee!) reissua. Tällä hetkellä fiilistelen tulevaa reissua matkaoppaita selaillen ja reissuvaatetusta miettien. Berliiniin on ennustettu noin 10 astetta lämmintä ja kovaa tuulta - siinä ja siinä tarkeneeko kevättakilla.

Hapsujen lisäksi kaikki valkoinen, pitsinen ja virkattu on minulle se juttu juuri nyt, tuon Lindexin paidan bongasin aikasemmin tänä vuonna Piretin blogista. Lipasto sai ylleen valkoista orkidean muodossa - ja joo, on se muovinen. Tämä onneton kukkien kastelija ei saa pidettyä mitään elävää hengissä. Tunnustaako kukaan muu sisustavansa pelkillä muovikasveilla?

//Loving all things white, lace & crochet at the moment.

8 comments:

 1. Ihan sun näköinen paita! Ja mulla _pitäisi_ olla vain muovikukkia, sillä olen näiden elävien kanssa aika onneton tapaus...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Hekku! Ja kiva kuulla että meitä on muitakin :)

   Delete
 2. Vain leikkokukkia tai muovisia, muut ei pysy hengissä tarpeeksi kauan. Olen tappanut kaktuksenkin, kuivuuteen...

  ReplyDelete
 3. Munkin orkideat kuolee yksi toisensa perään, mutta onneksi anoppi aina välillä ilahduttaa uudella. Tällähetkellä olohuonetta kaunistaa kaksi. Toinen tekee ehkä kuolemaa ja toisen sain juuri. On vaan nättei. Niinkun sun pusero ja korukin. Aijai, ilo silmälle taas.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ansku!

   Mä kyllä välillä ostan ihan elävänkin orkidean, mutta en ole ikinä saanut kukkimaan uudestaan. Nää oon niin käteviä. Jos vaan joskus muistaisi pölyt puhdistaa :)

   Delete
 4. Ihana paita, sopii valtavan hyvin. Meillä ei ole kukkia ollenkaan, ollaan molemmat aivan onnettomia niiden kanssa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia!
   Jee, lisää onnettomia kukkienhoitajia :)

   Delete

Thanks for your time!