Saturday, March 1, 2014

my artNuorempana piirsin ja maalasin paljon. Muistan, kun taiteilijamummini yritti opettaa kärsimättömälle oppilaalle perspektiivejä ja erilaisia tekniikoita. Haaveilin olevani isona taiteilija, ja pitäväni näyttelyitä ympäri maailmaa. Koska omaan kuitenkin erittäin lyhyen pinnan ja inhoan kaikkea jossa en ole heti hyvä, ei kärsivällisyys riittänyt kovin tavoitteelliseen harrastamiseen. Teinivuosina piirtäminen unohtui oikeastaan ihan kokonaan, ja vasta aikuisemmalla iällä olen tarttunut lyijykynään ja pensseleihin uudestaan. En edelleenkään piirustele kovin aktiivisesti, lähinnä pari kertaa vuodessa inspiraation iskiessä suollan kaikenlaista muutaman viikon ajan.

Tämänvuotinen inspiraationi iski pari päivää sitten, ja iltamyöhällä istuin alas piirtelemään. Yhtä varmasti kun lumi sulaa keväällä, herää myös sisäinen hippini ja boheemi sieluni. Pinterest-seuraajani ovatkin varmaan huomanneet, että tällä hetkellä päivittyy kansio boho chic. Juuri tuosta boheemista maalilmasta sain ispiraationi tällä kertaa - höyheniä, kristalleja ja vanhoja kalloja.

Onko lukijoissa muita piirustelijoita?

//When I was younger, I painted and drew a lot. Now days I only draw when inspiration strikes, and that happens only a few times a year. At the moment I'm really inspired about all things bohemian, thats's why the feather and cow skull. 

8 comments:

 1. Wau, oletpa taitava piirtämään!

  ReplyDelete
 2. Nuo ovat ihania ja jotenkin sinun oloisia. Kehystytteyinä kauniita seinällä.

  Itselläni on taidealan pohjakoulutus, joten aika paljon olen piirtänyt mutta lasten tultua en juurikaan. Minulta taas puuttuu se taiteilijoille ominainen tarve kertoa tunteista sisimmästään, se palo joka ajaa eteenpäin . . .

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sara. Se sama palo taitaa puuttua minultakin :)

   Delete
 3. Piirsin lapsena paljon, olin aika hyväkin siinä. Silloin myös kirjoitin tosi paljon. Jotenkin se piirtäminen jäi, onneksi kirjoittaminen on säilynyt :)

  Aijai, kevät tulee ja sen myötä ihanat keväthippivaatteet! Juuri eilen haaveilin Lindexin suloisesta huitulapserosta, jonka haluan käydä kotiuttamassa pikimmiten!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin olen iskenyt silmäni yhteen Lindexin pitsihuitulaan :)

   Delete
  2. Hahaa! Katsotaan päädytäänkö samaan :D

   Delete

Thanks for your time!