Friday, March 21, 2014

the good outfit day
BLOUSE Lindex / JEANS Asos / BOOTS Zign

Tiedätte varmaan sen fiiliksen, kun on erityisen hyvä asupäivä? Kun asu tuntuu juuri omalta, ja siinä viihtyy loistavasti? Aina peiliin katsoessa hymyilyttää, ja koko olemus tuntuu sinä päivänä todella freesiltä ja iloiselta. Ihan kuin kasvotkin hehkuisivat ja itseluottamus on katossa! Asun ei välttämättä tarvitse olla mitenkään tajunnanräjäyttävän hieno tai huippumuodikas (toki se voi olla juuri sitä), se voi ihan yhtä hyvin olla hyvinkin rento ja mukava. 

Minulla oli sellainen asupäivä juuri näissä vaatteissa. Vaikka kuinka välillä toivoisin olevani korkokenkätyttö suoraan Voguen sivuilta, totuus on kuitenkin se, että viihdyn kaikista parhaiten matalissa bootseissa, revityissä farkuissa ja rennoissa boheemeissa yläosissa. Niissä olen minä, enkä joku muu jota leikin olevani. Minkälainen asu on juuri sitä ominta sinua?

PS. Eikö olekin ihanat uudet bootsit? Täydellisten vaaleiden kevätbootsien metsästys on päättynyt.

//You know the feeling, when you're having especially good outfit day? When the outfit feels totally like you? You smile every time you look at the mirror, and feel so fresh and happy all day long. If feels like even your face lights up, and your confidence is sky high! The outfit doesn't have to be all glamorous and top fashion (though it can also be it), but it can be also laid back and casual.

Today I had outfit day just like that. Even though I sometimes would love to be the high heeled girl straight out of Vogue, the truth is, I'm much more happier in outfit like this. With flat boots, ripped jeans and a loose bohemian top. This is me, not someone else I'm trying to be. 

6 comments:

 1. Voi ihanuus mikä kokonaisuus! Ihan sua, joka piirtoa myöden! Tykkään <3

  ReplyDelete
 2. Kaunis ja niin sun näköinen asu ! Vaaleat kevät bootsit olisi kivat, ehkä minäkin löydän vielä ne omat täydelliset bootsit.

  Rentoa viikonloppua !

  ReplyDelete
 3. Hih me ostettiin se sama pusero :D

  ReplyDelete

Thanks for your time!