Saturday, April 5, 2014

hats & fringes
HAT H&M / FRINGE CARDI Lindex (Edited by Kate Hudson) / DRESS Cos / BOOTS Zign / SUNNIES Dolce & Gabbana

Minä käyttäisin hattuja varmasti enemmänkin, jos sopivan kokoisten löytäminen ei olisi niin pirun hankalaa! Omistan onnettoman pienen kuupan, ja usein shoppaankin hattuni lasten osastolta. Tämä kyseinenkin päähine lenteli tänään tuulen mukana kerran jos toisenkin. Ehkä pitäisi virittää joku tosi tyylikäs kuminauhalenksu leuan alta? Ostoslistalla on ollut jo pari vuotta leveälierinen hattu, mutta vähän epäilen sopivaa sellaista koskaan löytäväni. Osaako joku vinkata, mistä löytyisi hyvä valikoima pieniäkin kokoja?

Tänään käytiin äiskän kanssa jo heti aamulla puutarhamessuilla, mutta mukaan tarttui vain pussillinen ehkä maailman parhaita kotitekoisia karjalanpiirakoita. Mikähän siinäkin on, että oli messut mitkä tahansa, kotiin lähtiessä kassistani löytyy aina jotain syötävää? Huominen meneekin sitten neljän tunnin taichi-tehotreeneissä, ja sen jälkeen makaankin varmaan puolikuolleena sohvalla loppuillan. Mitä teidän viikonloppuunne kuuluu?

//I would wear hats more, but I have such a small head that can't find hats that fit me well. It was so windy today, that this one was gone with the wind every so often.

10 comments:

 1. Voi ihanuus mikä kokonaisuus, tuo neule on niin sinä, ihana! <3

  Täällä on tehty eilinen töitä, tiukan viikon jälkeen tänään lähinnä kotioloilua ja siivousta ja muuta kotihommaa. Ensi viikko on töiden puolesta helpompi kun vaan kasaa vielä kuunvaihteen maanantaina, niin ollaan normaalien tuntien puolella taas (toivottavasti).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia! Tunsin kyllä oloni hyvin kotoisaksi siinä :)

   Delete
 2. Täälä kans yksi pikkupää joka joskus vierailee lastenastolla hattuasioissa. Usein kuitenkin perinteinen henkkamaukka on ok, kunhan pieniä kokoja on jäljellä.

  Ps. Rakastan tätä asua! Ja kuvissa niiiin hyvä fiilis. Tykkään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ansku, arvelinkin että tykkäisit :)

   Henkalta minäkin yleensä loppujen lopuksi ne hatut ostan, tosin yleensä aina on ne pienet koot loppu :(

   Delete
 3. Onpas ihana asu! :> Toi neuletakki on kyl niin sua!

  Milla / millamainen

  ReplyDelete
 4. Ihana asu ! Musta sulle sopii tuo boho-tyyli hyvin :)

  ReplyDelete

Thanks for your time!