Tuesday, April 22, 2014

new hat in action


HAT from ebay / DRESS Free People / LEATHER JACKET Asos / BOOTIES H&M / SUNNIES Dolce & Gabbana / NECKLACES Spell Designs, vintage & Low Luv x Erin Wasson

Keväinen auringonpaiste hellii, ja minä se vain kaivan kaapista mustaa päälleni. No joo, onhan tuossa mekossa edes vähän väriä vaikka aika tumma sekin on. Ainakin tuli lämmin auringossa jos ei muuta. Nahkatakki oli kyllä melkein liikaa, mutta vielä vähän flunssaisena ei tehnyt mieli ihan kesähepenissä hyppelehtiä. Vastaan tuli viikonlopun aikana kyllä melkein koko pukeutumisen kirjo - narutopeista kevyttoppiksiin! Huomasin muuten vasta kotona, että tuossa takin hihassa oli mojova läjä linnunp*skaa. Ilmeisesti poseerasin niin kovin keskittyneesti, että meni ihan ohi moinen, eikä kuvaajakaan huomannut että nyt tuli pieni wardrobe malfunction :)

Mekko pääsi ylle viime lauantaina, kun juhlimme anopin herkkuruokien ääressä mieheni ja hänen veljensä synttäreitä. Veljeksille on sattunut ihan sama syntymäpäivä, tosin vuosia on välissä melkein pari kymmentä. Sunnuntaina oli paikallaan herkkujen sulattelu, ja suuntasimmekin reippailemaan Seurasaareen. Tai ehkä reippailu ei ole oikea sana, kun mukana on utelias taapero joka haluaa metrin välein pysähtyä tutkimaan milloin mitäkin. Miten sitä itsekin osaisi vielä ilahtua niin kovin niistä pienistä asioista - muurahaisista, kivistä, ankoista sun muista! Käyskennellä kiireettömästi ja päämäärättömästi, tonkia maata ja kävellä välillä takaperin jos siltä sattuisi tuntumaan.

Mitä kivaa teidän pääsiäiseenne kuului?

//Sporting my new hat with a Free People flowy dress. Both my current favorites!

14 comments:

 1. Uu la laa, tosi style! Mä olen aina ihaillut naisia (ja miksei miehiäkin), jotka osaavat käyttää hattuja luontevasti, ja sinä kuulut selvästi heidän joukkoonsa. Olen vähän kade.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Hekku! Minä käyttäisin hattuja vaikka joka päivä, jos tähän minipäähän ei olisi niin hankalaa löytää sopivia :)

   Delete
 2. Oooh! Ihanalta näyttää! Kaulakorurykelmä on oikein erityisen ihana! <3

  Milla / millamainen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Milla! Enemmän on enemmän, eikös :)

   Delete
 3. Ihana asu! Hattu ja korut kruunaavat sen just sopivalla tavalla:-)

  ReplyDelete
 4. Voi upeus mikä kokonaisuus. Mekko on aivan ihana ja tuo hattu, voi se on niin kaunis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia! Seuraavaa hattuasua suunnitellessa :)

   Delete
 5. Wow upea asu ja ihana sinä <3 Toi on niin sun näköinen asu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sara! Asu kyllä tuntuikin ihan omalta :)

   Delete
 6. Kaunis asu ja hattu kruunaa kokonaisuuden !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoso anneaulikki! Selvästi hyvä ostos siis :)

   Delete
 7. Hahaa! Mä joskus yhteisillä lenkeillä miehen kanssa saatan hypellä tai vaikka kävellä selkä menosuuntaan ja muuten hassutella :D Miestä puoliksi hävettää. Pakko muuten myöntää, että en tekisi näitä temppuja itsekseni. Miksiköhän? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, näin se pitää tehdäkin! Ei saa ottaa itseään liian vakavasti :)

   Delete

Thanks for your time!