Thursday, June 19, 2014

double vintage & what's up


Blogi on päivittynyt melko verkkaiseen tahtiin kesäkuun aikana, mutta kyllä täällä linjoilla vielä ollaan! Viime viikonloppuna vietettiin ystäväni polttareita, ja päivä oli mahdottoman hauska kalastuksineen, saunomisineen, limusiiniajeluineen ja illallisristeilyineen. Harmia aiheutti ainoastaan kylmä sää, jonka olisi voinut toki ennakoida ja pukeutua hitusen lämpimämmin. Mutta itsehän soppani keitin kun valitsin asuksi paljaat kintut ja nirunarusandaalit. Häitä tanssitaan vasta heinäkuun lopulla, joten asukriisille on hyvin aikaa!

Juhannusta vietetään tänä(kin) vuona melko maltillisesti - kuten lapsiperheissä yleensäkin. Tarkoituksena oli mennä katsomaan Seurasaaren juhannusjuhlia, mutta koska säidenhaltija ei näytä olevan suosiollinen, juhannuksenvietto siirrettiin suosiolla ystäväpariskunnan kotiin. Isolla pihalla voi hyvin grillailla ja telmiä, sateen sattuessa pääsee nopeasti sisälle.

Ensi viikolla lähdemmekin sitten miehen kanssa minireissulle Köpikseen, olemme siellä Dickiesin vieraina maanantaista keskiviikkoon. Luvassa tuttuun tapaan malliston esittelyä, hyvää ruokaa, pikkutunneille tanssimista ja mahtavaa seuraa! Tanskassa juhannusta vietetään huomisen sijaan maanantaina 23.6., joten ainakin yksi kokko päästään näkemään. Sekä kamera että puhelin kulkevat tietysti matkassa, joten Instagram (@caeliascup) päivittyy reaaliajassa ja blogikin sitten reissun jälkeen.

Päivän aiheena kuulumisten lisäksi on tietysti viimeisimmät ihanat vintagelöytöni! Sekä pitsitoppi että kimono on jälleen kerran bongattu Etsystä, ja ovat 70-luvulta joka tuskin on suurikaan ylläri :)

Mitä teidän juhannussuunnitelmiinne kuuluu? Ihanaa juhannusta kaikille! 

//My latest vintage easy finds! Both from the 70's.

6 comments:

 1. Sullapa on kivaa ohjelmaa! Ja hienoa vintagea onnistuit taas nappaamaan - sulla on selvästi silmää noille :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, on tätä silmää jokunen vuosi harjoitettu :)

   Delete
 2. Oi ihanuus mitä kauniita löytöjä olet taas tehnyt! Tykkään valtavasti <3

  ReplyDelete
 3. oii tee joskus postaus miten tää Etsy toimii. Mä olen nimittäin fani vaikken ole mitään ostanut. Kiitos sun :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jesh, voin hyvin tehdä! Jos joku muukin sitten bongaisi sieltä ihania aarteita :)

   Delete

Thanks for your time!