Monday, June 2, 2014

flowers & floralsSHIRT Asos / JEANS Gul Blå Stockholm

En ole sentään kokonaan kadonnut maailmankartalta, vaan vietimme koko perhe viime viikon lomaa. Meillä on molemmilla mieheni kanssa ollut melko työntäyteinen kevät, ja viimeistään viime viikonlopun työeventti veti energiatasot aika nollille. Upeista lomailmoista tosin emme päässeet maanantain jälkeen nauttimaan, joten se päivä jäikin ainokaiseksi ulkoilun suhteen. Silloin ulkoiltiinkin sitten koko rahan edestä, ja suuntasimme jo aamupäivästä Korkeasaareen ja sieltä vielä Seurasaaren kautta vasta alkuillasta kotiin. Loput lomapäivät vietimmekin sitten melko tiiviisti HopLopissa sadetta pitämässä. Jos teillä ei ole omia muksuja – lainatkaa ihmeessä jostain ja käykää siellä peuhaamassa! En tiedä kumpi meistä Olivian kanssa juoksi enemmän innoissaan uudestaan ja uudestaan siihen megaisoon liukumäkeen :)

Viikonloppuna käytiin ihailemassa upeaa kukkaloistoa Haagan alppiruusupuutarhassa, suosittelen ehdottomasti visiittiä myös sinne! Asu oli asiaankuuluvasti tietysti kukkaisa, tosin kiroan noita hihojen hapsuja edelleen – kaunis vaatekappale mutta erittäin epäkäytännöllinen. Kuvissa näkyy myös uusi kesätukka, joka ei tosin ihan hirveästi vanhasta eroa. Vähän raikastettiin juurta ja lisättiin vaaleampaa latvoihin.

//We have a beautiful park filled with different colored rhododendros near us, and we visited there last weekend. And of course I had to wear some florals too :)

6 comments:

 1. Voi hitsi, miten hieno hippiasu, Ihan kuin suoraan 70-luvulta ;) Rentoa kesää,älä kiirehdi turhia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos SatuMaria! Juu, kiireet saisi nyt viskata romukoppaan :)

   Delete
 2. Voi ihana mikä kokonaisuus ja mitkä ihanat kuvat!

  ReplyDelete
 3. Wow mikä asu ja olet upea näissä kauniissa kuvissa <3

  ReplyDelete

Thanks for your time!