Friday, July 25, 2014

floral maxi


DRESS Forever 21 / BAG Diane von Furstenberg / SANDALS from Greece

Lomalainen täällä hei! Pikkuneiti on pyörittänyt äiskää aamusta iltaan milloin minnekin, joten koneella en ole paljoa ehtinyt istua. Kamerakin on pysynyt kotona kaapissa, ja kuvamuistot ovat tallentuneet muistikortin sijaan mieleeni. Tänään napero kuitenkin menee yökylään mummolaan, niin pääsen siivoamaan ekan lomaviikon sotkuja ja hetkeksi rentoutumaan itsekin. Ja hyökkäämään sen armottoman pyykkikasan kimppuun!

Ennen pyykkikasoja kuitenkin pikaisesti asua viime viikonlopun häistä. Vanhasta tottumuksesta vetäisin matalat sandaalit jalkaan, sillä ortodoksihäissä seistään koko (noin tunnin mittaisen) seremonian ajan. Muutamat häävieraista eivät ilmeisesti tienneet että ortodoksihäissä seisotaan, sillä sen verran tuskaisesti näyttivät vaihtavan painoa jalalta toiselle upeissa mutta selvästi epämukavan korkeissa koroissaan. Vihkiminen tapahtui Katajanokalla Uspenskin Katedraalissa, ja hääjuhlia vietettiin kirkon kryptassa. Jatkoja varten meille oli varattu heti kirkon alapuolella olevasta ravintolalaiva Relandersgrundista koko laivan keula, ja siellä viihdyimmekin ihan pikkutunneille asti. Sää suosi, morsian oli niin kaunis (ja sulhanen tietysti komea), ruoka oli suussasulavan herkullista ja sain miehenkin houkuteltua tanssilattialle jopa kahdesti. Kympin arvoinen päivä!

Aurinkoista viikonloppua, nautitaan nyt lämmöstä ja muistetaan ne aurinkorasvat!

//Floral maxi dress from a wedding last weekend.

6 comments:

 1. Ihana mekko ! Ihastelen aina näitä sinun asujasi vaikka ovat erilaisia kuin oma tyylini mutta hallitset boheemin tyylin täydellisesti ja se tuntuu olevan osa persoonallisuuttasi. DVF laukku on myös kaunis.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sara! Boheemi tyyli on kyllä todella lähellä sydäntä :)

   Delete
 2. Onpa todella kaunis mekko ja oli varmasti hyvä vaate juhlissa :)

  ReplyDelete
 3. Superkaunis, melkein kuin morsian itsekin :-)
  Mäkin opin kerrasta, että ortodoksihäihin kannattaa pukea matalat kengät - tai ottaa vaihtokengät mukaan...

  ReplyDelete

Thanks for your time!