Sunday, July 13, 2014

floral tunic
TUNIC Forever 21 / JEANS Asos / SANDALS from Greece / NECKLACES (from top to bottom) Spell and the Gypsy, Vintage x 2, Forever 21 / RINGS Vintage, H&M / SUNNIES Dolce & Gabbana

Nyt kun oli niin pitkään vilpoisaa, en näköjään osaa pukeutua niin kesäisesti kuin tällä hetkellä kalenteri ja lämpömittari antaisi myöden. Taas hikoiltiin pitkissä housuissa, polvissa sentään isot tuuletusaukot. Muuten viihdyin asussa todella hyvin ja kukkatunika onkin yksi pitkäaikaisista lemppareistani. Talvella käytän sitä myös ihan mekkona vaikka se melko lyhyt onkin, toimii paksujen mustien sukkisten kaverina.

Tänään havahduin siihen, että ollaan jo heinäkuun puolivälissä. Kalenterista kurkkasin, että (lyhyen) kesämme lähes jokainen viikonloppu on täyteen bookattu jotain. Häitä, kummilasten synttäreitä, festareita... Johonkin väliin pitäisi vielä saada tungettua käyntiä mm. Muumimaailmassa ja Lintsillä, Itä-Suomeen vanhempien kesäasunnollekin haluaisin vielä ehtiä tämän kesän aikana uudestaan. Tämä on varmaan tuttu juttu muillakin - niin lyhyt kesä ja niin paljon tekemistä! Onneksi viikon päästä alkaa kesäloma, ehtii sitten arkenakin tekemään ainakin lyhyempiä reissuja lähistölle.

Aurinkoista sunnuntain jatkoa, huomiselle sitten luvattiinkin jo vesisadetta ainakin tänne pääkaupunkiseudulle!

//Just a laid back outfit with my favorite floral tunic.

6 comments:

 1. Terveisiä saaristosta, täällä odotellaan yöksi kovaa ukkosmyrskyä, mikä on veneessä yöpyessä varmaan aika voimallinen kokemus...
  Tykkään tunikastasi, etenkin värit/kuosi ovat oikein mieleiset!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Hekku!
   Toivottavasti yö sujui hyvin, ihanaa ja turvallista veneilyreissua!

   Delete
 2. Voi kun kaunis kokonaisuus, jälleen kerran. Ukkosta on täällä odoteltu, aikas hiostava ilma. Onneksi konttorissa o ilmastointi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia! Ukkonen kyllä vähän puhdistaisi ilmaa.

   Delete

Thanks for your time!