Sunday, August 31, 2014

black swan
Kuten viime postauksessa mainitsin, kävimme Saran ja muiden bloggareiden kanssa viime perjantaina tutustumassa tanskalaiseen Black Swanin syksyn mallistoon. Tapasimme myös merkin perustajat ja vaatteiden suunnittelijat (Sabine Boye Kass ja Janne Eskildsen), jotka kertoivat tarinan brändin takana. 

Black Swan -mallisto on nimensä mukaisesti pääosin musta. Mustan lisäksi mukana on harmaata, ja tässä syksyn mallistossa myös kaunis tumma luumu sekä sininen. Vaatteet ovat ajattomia ja minimalistisia, mutta jokaisesta löytyy kuitenkin joku kiva pieni yksityiskohta - se kuuluista twist - joten ne ovat kaikkea muuta kuin tylsiä. Kaiken kruunaavat hyvät leikkaukset sekä laadukkaat materiaalit. Itse ihastuin mallistoon kovasti, varsinkin rennosti istuvat neuletakit ja -mekot olivat mieleeni. Kivana yllärinä saimme vielä valita itsellemme kaksi tuotetta mallistosta, ja valinnan vaikeus oli kaikilla meillä ilmeisen suuri :)

Mallistoa myydään pääasiallisesti kotikutsuilla, ja tyttöjen sanoin "home shopping is the new black"! Mikä sen mukavampaa kuin kutsua kylään ne parhaat tyttökaverit, avata pullo skumppaa ja shoppailla juuri siihen kellonaikaan kun itselle parhaiten sopii. Ei siis turhauttavia sovituskoppijonoja, ja kaikki makutuomaritkin ovat kerralla paikalla! Kotikutsujen lisäksi mallisto tulee myyntiin myös verkkokauppaan. Tämän syksyn mallisto on ostettavissa verkkokaupasta 17.9.

Black Swan rantautuu tämän syksyn aikana myös Suomeen, joten jos kiinnostuit, saat lisätietoja Suomen Black Swan -konsulteista (tai vaikkapa itse hakea sellaiseksi) ottamalla yhteyttä Henna-Riikkaan.

//I visited Black Swan event last friday, where I got to see the new collection, and meet the founders and designers behind the brand. You can read more about the brand here.

14 comments:

 1. Noita vaatteita jo Saran postauksissa olen ihaillut - värimaailma on niin minun ja se pieni twist noissa malleissa plussaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä ovat kyllä ihan hurjan kivoja!

   Delete
 2. Näyttää siltä, että mullekin löytyisi paljon kaikkea kivaa - et sattumoisin itse ole harkinnut kotikutsujen järkkäämistä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Me muuten juuri Saran kanssa tuolla puhuttiin, että ihan Hekun näköisiä nämä vaatteet :)
   Täytyy miettiä tuota kutsujen järkkäämistä!

   Delete
 3. Kaunis perusvaate värivalkoima ainakin omiin silmiini noissa. Pidän <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. On, ja näitä on kyllä helppo yhdistellä muun vaatekaapin sisältöön.

   Delete
 4. Kävin tutustumassa firman nettikauppaan. Värimaailma kovin harmaata minun makuuni mutta laadukkaat materiaalit ja jännittävät leikkaukset kiehtoo aina.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Materiaalit tuntuivat kyllä aivan ihanilta kun niitä hypisteli, katsotaan sitten miten käytännössä kestävät kun saan omat vaatteeni testiin!

   Delete
 5. Harmittaa, etten saanut aikataulujani järkkäiltyä niin, että olisin päässyt tuonne hypistelemään noita vaatteita, sillä näyttävät juuri semmoisilta, joista itsekin pitäisin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi harmi ettet päässyt, olisi ollut kiva nähdä!

   Delete
 6. Oi, olipa kiva postaus! Mä unohdin kokonaan ottaa kuvia tilaisuudessa ja mietin, että olisiko mitenkään mahdollista yhtä tai kahta kuvaa (lähinnä ainakin tuota missä pantterihameessa hypistelen vaatteita ;))? Ihan ilman muuta linkittäisin blogiisi kuvalainan :)

  ReplyDelete
 7. Olipa ihana tilaisuus ja tosi kivoja vaatteita :) Ihanaa oli myös tavat sinut pitkästä aikaa <3 Järkkäillään sitä tapaamista tässä syksyn aikana, jos sinulle vain sopii ?

  ReplyDelete

Thanks for your time!