Monday, August 25, 2014

fall moodboard


Pictures: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Sain Anskulta vähän aikaa sitten kivan haasteen koota oma syksyn moodboardini. Syksyfiilistelijänä haaste oli enemmän kuin mieleinen, ja olisin voinut tehdä kuvakollaasista vaikka kuinka pitkän!

Minun syksyni on pehmoisia neuleita, etnisesti kuvioituja neuletakkeja, maanläheisiä värejä sekä punaisen sävyjä, bootseja ja nilkkureita, (teko)turkisliivejä, hattuja ja tummaksi lakattuja kynsiä. Tuo punainen on muuten siinä mielessä melko tuore ihastus (sanotaanko noin puoli päivää), etten oikeastaan omista vielä mitään punaista vaatekappaletta. Ostoslistalle siis ainakin jotain punaista - ja haavelistalle vaikka mitä muuta!

Kotona syksyfiilistely näkyy ainakin kynttilämerenä sekä marokkolaisina lyhtyinä, höyryävinä teekupposina sekä syksyisen sävyisinä sisustustekstiileinä. Kesäisen raikkaat suitsukkeet vaihtuvat mausteiseen vanilijaan ja mystiseen frankinsenseen, ja kevyet salaatit tulisiin keittoihin.

Laitetaan haaste kiertämään eteenpäin: Sara, Kaisu, Hekku ja Dahlia - olisi kiva nähdä teidän syksyfiilistelynne!

//My fall moldboard. Soft knits, patterned cardigans, earthy tones and red hues, boots, (fake)fur vests, hats and dark nail polish.

14 comments:

 1. Oho, pistitpäs paha, kun olen vielä yrittänyt pitää kynsin hampain kiinni kesästä (tosin aika heikoin tuloksin, tänään palelin taas...). Pistän pohdintaan ja palaan asiaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, minä taas heitin kesälle hyvästit niin innokkaasti vähän turhankin ajoissa :)

   Delete
 2. Ihania värisävyjä - uppoavat tällaisen syksyn rakastajaan. Vaikka tänä kesänä tavoistani poiketen olenkin kesää yrittänyt jatkaa vielä tämän elokuun loppuun;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä otin vähän varaslähdön, pakkasin kaikki kesävaatteetkin jo reilu viikko sitten kellariin :)

   Delete
 3. Ehkä ihanin kollaasi mitä olen nähnyt! <3

  ReplyDelete
 4. Voi ihana mitä kuvia. Varsinkin tuo ensimmäinen kuva on todella kaunis. Pohdin asiaa, olen vähän huono kollaasien tekijä ja vielä heikompi käyttämään muiden kuvia. Mutta tämä inspiroi niin kovasti, että koetan ehdottomasti kantaa korteni kekoon. Jahka syksy tulee, sinnikkäästi koska kesälomailen on kesä vielä elokuun loppuun :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lomaile rauhassa, kyllä tämän ehtii myöhemminkin :)

   Delete
 5. Ihana ja niin sinun näköinen kollaasi <3 Kiitos haasteesta, teen tämän mielelläni !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sara, ja kiva kun otit haasteen vastaan!

   Delete
 6. Ihanan syksyisiä tunnelmia!

  ReplyDelete
 7. Tämä kollaasi voisi olla ihan suoraan mun Pinterestistä, kerrassaan upeita kuvia ja tekee mieli mennä heti keräilemään omaa syyskuvastoa! :)

  ReplyDelete

Thanks for your time!