Saturday, August 16, 2014

first signs of fallJACKET Crocker / DRESS Asos / BOOTS Free People

Ensimmäinen lomanjälkeinen työviikko takana, eikä puhettakaan pehmeästä laskusta arkeen! Toisaalta ihan hyvä että hommia riittää, kun päivästä toiseen saa lukea kuinka milloin mistäkin firmasta laitetaan ihmisiä pihalle. Itse olen työntekijänä muutenkin parhaimmillani pienessä kiiressä - saan silloin ehdottomasti enemmän aikaiseksi. Pikkuneidinkin arki alkoi, ja kuten arvata saattaa, on ollut pientä (ja vähän isompaakin) kiukuttelua hoitopäivien jälkeen ilmassa.

Minä toivotin nämä jokusen asteen viileämmät ilmat avosylin tervetulleiksi - vaikka kesästä tykkäänkin on syksy kuitenkin se oma lempivuodenaikani. Olen joskus lukenut jostain, että monesti ihminen pitää eniten siitä vuodenajasta, jolloin on syntynyt. Omalla kohdallani tämä ainakin pitää paikkansa. Aamuisin varsinkin huomaa jo, kuinka kesän lämpö alkaa väistymään syksyn raikkauden tieltä. En malta odottaa kellastuvia lehtiä, hämärtyviä iltoja, kynttilöitä, lämmintä teekupposta illalla hyvän kirjan parissa, neuleita ja villasukkia.

Pukeutumisen suhteen varsinkin tämä siirtymävaihe on mieleeni, kun voin yhdistää paljaisiin sääriin sekä mekon että bootsit. Uudet Free Peoplen bootsit pääsivät eilen neitsytmatkalleen, ja voi että minä sitten tykkäänkin näistä! Ennustan, että syksyn mittaan nämä uudet lempparit eksyvät jalkaani monen monta kertaa.

Oletko sinä ihan ehdottomasti kesäihmisiä, vai odotatko jo laillani syksyä?

//First work week after holiday is behind, and I can smell the fall coming. Fall is absolutely my favorite time of the year. Leaves turning yellow, evenings getting darker, candles, knits and woolen socks, warm cup of tea with a good book...

20 comments:

 1. Kaunis mekko ja nuo bootsit, auts!
  Itse olen syksyn ihmisiä - vaikka olenkin syntynyt talvella;) Silti tästä kesästä haluaisin pitää kiinni kaikin keinoin - tässä iässä haluaisi kaiken kestävän pitkään ja välillä painaa pause-nappiakin - meillä tytär muuttaa kotoa ja tämän kesän jälkeen jäämme tänne kotiin isännän kanssa kahden - no, onhan tietysti Viiru-kissa;)
  Upeita elokuun päiviä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Lady!
   Ymmärrän kyllä hyvin halun pitää tästä kesästä kiinni - vaikka Olivia on vielä niin pieni, tuntuu että aika kuluu ihan turhan nopeasti.

   Delete
 2. Tykkään syksystä kovastikin, mutta marraskuu (syntymäkuukauteni) ei todellakaan ole suurimpia suosikkejani: pimeää, kylmää ja ankeaa! Silti olen samoilla linjoilla Ladyn kanssa - ja vähän samoista syistäkin - tämän kesän olisin voinut pausettaa pitkäksikin aikaa, ja yritän nyt ainakin säilöä parhaat hetket muistoihin mahdollisimman värikkäinä ja elävinä, jotta voin sitten jo tulevana talvena tai joskus vanhoilla päivilläni palata niihin.

  Mutta haikeudesta taas tähän hetkeen: nyt voin jo pikkuhiljaa kaivella kynttilöitä kätköistään ja viritellä lyhtyjä ulkosalle, niitä ei voi olla liikaa :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Marraskuu on kyllä varmasti ihan turhin kuukausi vuodessa - paitsi sun syndet tietty :)
   Minä kävin juuri täydentämässä kynttilävarastoja, kohta poltellaan!

   Delete
 3. Minä tykkään myös syksystä, isoista paksuista villapaidoista, pillifarkuista ja bootseista, mutta silti kesä on ihanaa, silloin kun on lämmintä ja helteistä. Tänä vuonna kesäkuu oli ihan kamala :(
  Itse olen syntynyt lokakuun viimeinen päivä ja siinä vaiheessa syksyssä ei ole enää mitään ihanaa. Ihan niinkuin Hekkukin kirjoitti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kesän helteistä tykkään minäkin, mutta omaan makuuni tänä vuonna oli jokusen asteen liian helteistä. Ehkä tästä syystä odottelin tavallistakin innokkaammin vähän viileämpiä ilmoja :)

   Delete
 4. Nuo bootsit on kyllä ihan mahtavat, kelpuuttaisin mieluusti itsellenikin samanlaiset! <3 Heinäkuu oli niin ihana, että nyt alkaa jo asennoitumaan raikkaan syksyn tulemiseen. Ihania elokuun päiviä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Karoliina ja ihanaa elokuuta sinullekin!

   Delete
 5. Voi eii, ihan täydelline rento asu! Kunpa mulla olisi vastaava mekko, laittaisin sen tänään bileisiin.

  Ihanaa lauantainjatkoa!

  Ps kesäihminen, ehdottomasti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ansku! Meidän pitäisi asua lähempänä toisiamme, voisi hyvin tehdä vaatelainoja :)

   Delete
 6. Ihana asu ! Tykkään ja sopii sulle täydellisesti.
  Kesä mutta pukeutumisen suhteen kyllä alkusyksy on parasta aikaa siihen asti kun puista tippuu lehdet. Sen jälkeen voisin lähteä pois jonnekkin lämpöisämpään ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sara!

   Itsekin tykkään eniten juuri ehkä alkusyksystä, varsinkin jos tulee kaunis ruska. Lehtien tippumisen myötä tulee sitten ne inhottavat sateet ja loskat :(

   Delete
 7. Oi ihana kokonaisuus! Kaikki sopii niin nätisti yhteen ja toimii kauniisti yhdessä. Minä rakastan kesää, mutta jos totta puhutaan niin minulle kesään riittää vallan hyvin +20-+22, ei ole tarve helteelle vaikka ne ihania ovatkin.

  Alkusyksy on myös kaunis ja mieleeni, kaikki vuoden ajat ovat oikeastaan, paitsi se hiivatin viides vuoden aika eli marraskuun pimeä loska :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia!

   Tuommoinen reilu parikymmentä astetta olisi itsellekin se passeli!

   Delete
 8. Hauska look!
  Vuodenajat ovat kyllä rikkaus, kaikissa on puolensa ja vaihtelu virkistää. Pukeutumisen kannalta syksy on kyllä lempikauteni, saa käyttää monipuolisesti kaikkea. En viihdy myöskään niinkään lämmössä, joten viileys ja syksyn jutut ovat tervetulleita, kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Mikko!

   Pukeutumisessa ehdottomasti juuri syksy, pärjää vielä ilman toppauksia mutta voi kerrostaa monipuolisemmin kuin kesällä.

   Delete
 9. Nyt alko kuule haastetta pukkaan: http://shoelover-lover.blogspot.fi/2014/08/syksyn-trendit-moodboardissa.html

  ReplyDelete

Thanks for your time!