Saturday, August 30, 2014

hippie chic
HAT H&M / KIMONO Forever 21 / TOP Forever 21 / NECKLACES Mango & souvenir from Spain / JEANS Gul Blå Stockholm

Minä olen tehokäyttänyt leveälahkeisia hippifarkkuja koko alkusyksyn, kesällä kun oli niin kuuma ettei farkkuja pahemmin tehnyt mieli jalkaansa vetää. Näiden kuvissa näkyvien pöksyjen lisäksi kaapista löytyy yksi pari 70-luvun vintagea, ja voi pojat kuulkaa mikä laatuero! Olen edelleen sitä mieltä että kyllä silloin vanhoina hyvinä aikoina tehtiin laadukkaita vaatteita. Monet vintagevaatteeni pesevät uuden tuotannon mennen tullen! 

Eilen huitelin tässä asussa lahkeet viuhuen töistä kohti Kamppia, jossa meillä oli treffit Saran kanssa. Suuntasimme yhtä matkaa Korjaamolle Black Swanin tilaisuuteen, jossa pääsimme tutustumaan tulevan syksyn mallistoon. Tästä enemmän omassa postauksessaan, kunhan ehdin käydä (onnettoman pientä) kuvasaalistani läpi.

Nyt sitten koneet kiinni ja siivousurakan kimppuun. Lupasin itselleni tehdä tänä viikonloppuna oiken megaurakan, ja käydä kaikki kaapit läpi. Siinä onkin hommaa, minä olen nimittäin aikamoinen hamstraaja ja kaikki kaapit pursuavat kaikkea kummallista ja turhaa. Laiskana siivojana myöskin vaan tungen lisää ja lisää kamaa edellisten päälle, jolloin seuraavaa kaapin avajaa odottaa kiva ylläri kun saa niskaansa putoavan tavaravuoren. Höhööö, nyt mä lupaan parantaa tapani ja kaapit pysyvät vastedes tiptop kunnossa (ainakin kaksi viikkoa). 

Mukavaa viikonloppua!

//Yesterdays hippie chic look. Now that fall is finally here, I can wear my beloved flared jeans. It was so hot here in Finland this summer, that jeans were out of the question. So now I'm rocking them day after day :)

8 comments:

 1. Tsemppiä urakkaan - lopussa kiitos seisoo (ainakin ne seuraavat kaksi viikkoa :-D)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, tsemppiä tarvitaan. Ja pullo skumppaa itsensä palkitsemiseksi :)

   Delete
 2. Yhh mullakin on siivousurakka odottanut vaikka kuinka kauan, mut en vaan saa aikaseksi :-D Hyvää urakka siis sulle, mä jään odottelemaan inspiraatiota ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :)
   Kyllä tämäkin inspiraatio antoi aika kauan odottaa itseään ;)

   Delete
 3. Sinulle tuon malliset farkut kyllä sopivat! Ja samaa mieltä olen siitä, että ennen olivat vaatteet laadukkaampia. Eivät kestä nykyiset farkut enää edes vanhemman naisen jalassa;)
  Hienoa kesän viimeistä viikonloppua sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Lady!
   Ja mukavaa alkavaa syyskuuta :)

   Delete
 4. Oi että kun kiva kokonaisuus jälleen kerran. Ja kyllä, ennen on minustakin olleet kankaat parempia ja laatu kestävämpää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia! Täytyy vaan luottaa vintageen :)

   Delete

Thanks for your time!