Friday, September 12, 2014

camel

Päädyin nyt sitten kuitenkin hankkimaan tämän H&M:n kamelinvärisen hatun, vaikka se vähän iso onkin. Täytyy vain välttää sen käyttöä tuulisella säällä, eiköhän se muuten matkassa pysy. Nyt kun vielä löytäisin harmaan ja viininpunaisen yksilön, olisi syksyn hattukokoelmani täydellinen!

Täällä aletaan pikkuhiljaa asennoitua viikonlopun viettoon, aika rennolla meiningillä mennään tämäkin viikonloppu. Sunnuntaina kipaisen aamusta äiskän kanssa Habitare-messuilla, mutta muuten kalenteriin ei ole merkittynä mitään viikonlopun osalle. Fiilispohjalta siis. Pikkuneiti on puhunut jokusen päivän Hoplopista, joten siellä varmaan tulee ainakin pyörähdettyä jos ei muuta.

Aurinkosta viikonloppua!

//My new hat! Now I just need gray and burgundy ones, and my fall hat collection is perfect.

12 comments:

 1. NIIN sun juttu, aivan ihana! Ja pidät vaan aina silleen tyylikkäästi hatusta toisella kädellä kiinni :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Hekku! Joo, ihanaa kun on näitä maneereja :)

   Delete
 2. Itsekin olen katsellut hattuja mutta pelkäänpä että hattu ei sit kuitenkaan sovi minun tyyliini. Mut kesälle silti haluaisin jonkun ison ihanan hatun. Tosi ihanan hatun olet ostanut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Varmasti löytyy sinunkin tyyliisi sopiva hattu, nyt vaan sovittelemaan erilaisia!

   Delete
 3. Oi ihana! Niin sun väri ja malli! <3

  ReplyDelete
 4. Minulla taas on niin iso kupu, etten löydä oikein minkäänlaisia sopivia hattuja. Yllätyksekseni löysin vintageliikkeestä Didriksonin lierihatun, sovitin sitä epäuskoisena ja riemusta kiljahtelin, kun se solahti päähäni. On muuten viinipunainen :)

  ReplyDelete
 5. Haha! Vois taas tulla mun kynästä nämä. Mäkin ostin joku aika sitten ruskean hatun, joka on vähän liian iso, ja haaveilen vielä punaisesta ja harmaasta :D

  ReplyDelete
 6. Upea hattu ja ihana sinä. Niin kiva tuo kuva jossa kurkistat hatun reunan takaa :)

  ReplyDelete

Thanks for your time!