Wednesday, September 24, 2014

voodoo childHAT H&M / CARDIGAN Day Birger et Mikkelsen / T-SHIRT Zoe Karssen / NECKLACE made by my mom / RINGS vintage and H&M / JEANS H&M / SHOES Kiomi

Kukkaislapsesta vaihteeksi askelta rokimpaan suuntaan, toinen tyyli joka on boheemin lisäksi sydäntäni lähellä. Voodoo-paita suorastaan huusi kaverikseen äitini tekemää luurankokorua ja koristeellisia sormuksia, ihanaa kun perheestä löytyy joku joka osaa ja viitsii tehdä näin pikkutarkkaa työtä. Day Birger et Mikkelsenin villatakki oli huikea löytö loppualeista - hintalapun -70% säästi pari satalappusta ja minä olin myyty!

Näistä kuvista näkyy vähän paremmin tuo uusi hiusväri, kirkas punainen sai siis kuitenkin väistyä tummemman mahonginpunaisen tieltä. Tosin en ole ihan varma tykkäänkö tästäkään lookista, vai kaipaanko vain liikaa kesän vaalentamaa ja pidempää hippitukkaani. Täytyy nyt kuitenkin sääliä hiusparkojani, ja antaa niiden levähtää hetki ennen seuraavaa värjäyskertaa. Miten tämä nyt voikin olla näin vaikeaa :)

Oletko sinäkin samanlainen tuulimylly näiden värjäysasioiden kanssa, vai pitäydytkö vanhassa hyväksi todetussa värissä?

//Another style I like besides my beloved boho, is a outfit with a bit of rock'n'roll. My Voodoo t-shirt just screamed to be paired with skeletons and bold rings, the skeleton necklace is made by my mom.

8 comments:

 1. No mutta, kaunis väri tämäkin. Minä olen ollut blondi jo kauan, paitsi sen jokusen viikon pinkki tuossa kesällä. Ensikin vuonna lomatukka on ihan must, harkitsen jopa talvilomatukkaa niin kivaa se oli :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia! Se sinun lomapinkkisi olikin kyllä aivan ihana väri :)

   Delete
 2. Mahtavia asukuvia. Hiusten väri oikein korostaa asun sinisyyttä.

  Kivaa loppuviikkoa sinulle !

  ReplyDelete
 3. Ikuisena punapäänä olen vähän jäävi kommentoimaan, mutta hyvältä näyttää tämäkin sävy! Olen jo neljä vuotta käyttänyt pelkästään hennavärejä niin ei rasitu hiukset (ja päänahka) värjäystouhuissa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyypä seuraavan kerran kokeilla hennaväriä, joskus nuoruudessani kerran olen kokeillut ja ainoa muistikuva on jokseenkin omituinen tuoksu :)

   Delete
 4. Kivan sähäkkä ja sopivan syksyinen asu! Hiusten väri näyttää hyvin sopivan sinulle, hennavärikin on kätevää mutta se ei välttämättä vaalennu sitten helposti jos haluaa pituuksiin vaaleampaa ilmettä myöhemmin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Saija! Täytyypä vielä miettiä tuota hennaväriä, ihan varmasti nimittäin taas haikailen vaaleamman latvan perään kohta :)

   Delete

Thanks for your time!