Saturday, September 20, 2014

yet another hat

Hattuvarastoni täydentyi vihdoin harmaalla yksilöllä, kun kokeilin onneani H&M:n lastenosastolla. Ja sieltähän se omaan päähän riittävän pieni lätsä löytyi. Taidan shoppailla vastedes kaikki hattuni muksujen puolelta! Tämä on muuten viimeinen kuva tässä punaisessa hiuslookissa - en sitten kuitenkaan kokenut sitä omakseni ja värjäysurakkaan oli käytävä uudestaan. Punaisessa sävymaailmassa pitäydyin silti edelleen, mutta väri on muuten melko tumma ja mausteinen. Nössö mikä nössö :)

Eilen illalla vietin laatuaikaa itseni kanssa, kun Olivia on viikonlopun mummolassa yökylässä ja miehellä vierähti ilta lätkän parissa. Pitsan ja punaviinin lisäksi viihdytin itseäni katsellen Netflixistä hömppää toisensa perään. Tiedättehän juuri ne sarjat, joista toinen puolisko ei välitä, ja jotka ovat niin noloja ettei kehtaa muillekaan tunnustaa katsovansa. Oma salainen sarjasuosikkini on Charmed (Siskoni on noita), jonka kaikki jaksot osaan lähestulkoon ulkoa - niin moneen kertaan on jokainen tuotantokausi tullut katsottua. Buffy vampyyrintappaja taitaa kuulua tähän samaan kategoriaan, minä ja onneton katselumakuni.

Mikä tv-sarja on sinun salainen paheesi?

//New in! I have such a small head, I find it difficult to find hats that aren't too big. This one I found from the kids department at H&M, that's where I head at the next time too!

10 comments:

 1. Ei helkkari, tää lähtee henkkamaukkaan hattuostoksille! Lindexillä joskus lastenhattuja sovittelin, melkein ostin mut jäi kuitenkin kauppaan. lastenvaatteet rocks!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinne vaan! Lastenvaatteet tosiaan rocks :)

   Delete
 2. Upea hattu - ja sopii kyllä tyyliisi kuin nakutettu.
  Upeaa viikonlopun loppua sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Lady, ja mahtavaa alkanutta viikkoa!

   Delete
 3. Oi ihana hattu! Ihan kyllä just niin sun näköinen!

  ReplyDelete
 4. Upea hattu ja sopii kyllä täydellisesti sun uuteen hiusväriin <3 Kesällä katsoin sitä Aussi sarjaa, nyt tuijotan Lontoon rikkaita naisia ( en edes muista ohjelman nimeä ). Niin ja sitten katson kaikki Britti dekkari sarjat YLE 1 :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sara! Minäkin myönnän katsovani noita Lontoon naisia :)
   Ja brittidekkarit ovat kyllä ihan parhaita!

   Delete

Thanks for your time!