Sunday, October 12, 2014

southwestern

HAT H&M / CARDIGAN & NECKLACE Forever 21 / JEANS Asos / BOOTS H by Hudson

Ei sitten kuitenkaan päästy tänä viikonloppuna Nuuksioon ruskaa ihailemaan, mutta onneksi upean väristä syysloistoa löytyy tällä hetkellä ihan joka puolelta. Toivotaan että lehdet jaksavat sinnitellä puissa vielä ensi viikonloppuun asti, jolloin otetaan uusi yritys Nuuksion osalta.

Lauantaina ehdittin kuitenkin edes vähän nauttimaan upeasta syyspäivästä, aurinkokin helli sen verran lämpimästi että tarkenin pelkällä villatakilla. Itselläni nämä southwestern-kuosiset (mikä tämä on suomeksi?) villatakit ovat joka syksyn ja talven ykkösjuttu, ja näitä olenkin haalinut kaappiini eri väriyhdistelmissä vuosien varrella. Haaveissa olisi löytää vielä villakangastakki kyseisellä kuosilla, täydellinen yksilö on vaan antanut odotuttaa itseään jo useamman vuoden.

Olitko sinä fiilistelemässä upeaa ruskaa tänä viikonloppuna?

//I'm loving all things with southwestern pattern, as I do every fall. 

12 comments:

 1. Filistelin vain matkalla äitini luota länsirannikolta takaisin Espooseen - ihailemista riitti silläkin matkalla yllin kyllin, ja jopa poika kommentoi kirkkaankeltaisina hehkuvia puita. Nuuksiossa olisi varmasti myös tosin kaunista, jos vain ehtisi sinne "asti".

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mutta hyvä että edes sen verran ehti fiilistellä :)

   Delete
 2. Kauniita syksyisiä kuvia ja tuo sulkariipus on aivan ihana ♥

  ReplyDelete
 3. En ole ollut, eilen olin koko päivän töissä, ja nyt makaan vielä yöpaidassa peiton alla :-D Ruskaretki olisi kyllä ihana tehdä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä kyllä edelleen haaveilen siitä ruskaretkestä Lappiin, joku vuosi se on kyllä pakko toteuttaa!

   Delete
 4. Kiva asu ja upeat kuvat !

  Suloista sunnuntaita !

  ReplyDelete
 5. Olen myös miettinyt oikeaa termiä tuolla kuosille (yllättäen hakusanaksi erinäisiin sivustoihin ;) ), tykkään tuon tyylisistä villatakeista kanssa kovasti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sanakirja antaa käännökseksi lounainen, joka ei nyt ole kauhean kuvaava tässä yhteydessä. Täytyy varmaan keksiä itse joku hyvä sana :)

   Delete
 6. Oi kun kauniit kuvat ja mikä ihana kokonaisuus! Hyvälle mielelle näistä kuvista tulin kyllä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Satu, ja kiva että tuli hymy huuliin :)

   Delete

Thanks for your time!