Wednesday, December 3, 2014

3 x current favorite
Asukuvien puutteessa (enkä edes aloita juttua siitä, miten valo ja aika ei riitä!) muutama räpsy tämän hetken ehdottomista lemppareista. Blogiani pidempään seuranneet varmaan tietävätkin, minkälainen bootsihamsteri oikein olen. Bikerbootseja kun ei ikinä voi olla liian montaa paria - ei edes niitä mustia. Ekan kuvan bootsit ostin muutama viikko sitten, ja sen jälkeen ne ovat löytäneet tiensä jalkoihini valehtelematta lähes jokaisena päivänä. Tuntuvat sopivan asuun kuin asuun, ja tuovat kivasti rokkia kukallisiin hippimekkoihini.

Punasävyisen mekon hankin oikeastaan tyttöjen pikkujouluja varten, mutta paksujen mustien palmikkoneulossukkisten ja (tietysti) noiden bikerbootsien kanssa käytän ihan arkenakin. Tätäkin käyttäisin vaikka joka päivä jos vaan kehtaisin.

Kolmas tämän hetken suosikeistani on tuo rannekorun ja sormuksen yhdistelmä. Vaikka siro onkin, se ei kaverikseen juuri muuta kaipaa. Harmikseni (ja halvan hinnan vuoksi) sormuksesta alkaa kuitenkin jo tuo pinnoite kulumaan, tälle pitää äkkiä löytää seuraaja.

Uusien lemppareiden suhteen olen viime aikoina huomannut, että koko vanha vaatevarasto tuntuu yhtäkkiä ihan tylsältä, vaikka se vielä edellisenä päivänä oli lähes täydellinen. Miten olen ikinä voinut olla ilman tätä, ja mitä muka ennen olen siinä ja siinä tilanteessa käyttänyt. Enkä nyt tarkoita tätä siinä mielessä, että pitäisi koko ajan olla ostamassa uutta. Vaan enemmänkin niin, että sen uuden jutun lumoissa kaikki muu näyttää vain vanhoilta rievuilta. Käyttökertojen myötä se uutuudenviehätys tietysti laantuu, ja ne vanhatkin suosikit näyttävät taas aivan yhtä ihanilta.

Mitä löytyy teidän tämän hetken lempparilistalta?

//Some of my current favorites at the moment.

8 comments:

 1. Ihania, ja kaikki niin sun tyylisiä! ;)

  Voi, kunpa mäkin löytäisin tuollaiset matalampi vartiset bikerit. :O

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Milla! Omani bongasin Zalandolta, siellä oli ainakin iso valikoima vastaavia :)

   Delete
 2. Ihanan tummasävyinen mekko ja kivat bootsit, asumukavuutta parhaimmillaan!

  ReplyDelete
 3. Lempparilistalta löytyy tällä hetkellä villasukat, villasukat ja villasukat. Ja polvipituinen armeijavihreä maiharitakki toppavuorella. Ai miten niin palelen kroonisesti? :D

  Bikereita ei vaan voi olla liikaa! (Sanoo hän, joka omistaa niitä kaikissa eri sävyissä ja pituuksissa...)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooh, villasukat! Ehdottomasti myös omalla listallani! Terkuin toinen kroonisesti paleleva.
   Mehän ollaan näköjään myös biker-sielunsiskoja :)

   Delete
 4. Kivoja juttuja ja noi bootsit on upeat !

  Suloista sunnuntaita !

  ReplyDelete

Thanks for your time!