Monday, December 8, 2014

off to Bristol!


Huomiseksi herätyskello viritetään soimaan kukonlaulun aikaan, ja suuntaamme miehen kanssa kohti lentokenttää ja Bristolia. Tarkoituksena on viettää siellä kolme päivää Dickies’in vieraana uuteen mallistoon tutustuen. Tiistai meillä on aikatauluun merkitty vapaapäiväksi, joten silloin ehditään hyvin kiertää tuota meille vielä tuntematonta kaupunkia. Googlailin valmiiksi muutaman nähtävyyden, kuten kuvassa näkyvän sillan sekä goottilaisen kirkon, mutta myös joulumarkkinoilla olisi ihana ehtiä käymään. Säiden haltija meni sitten viime tingassa muuttamaan mieltään, kun tiistain auringonpaiste vaihtui sadepisaroihin, mutta ei auta itku markkinoilla (ainakaan siellä joulumarkkinoilla, höhöö). Luvassa on tietysti näiden lisäksi rento illallinen, ja mahtavaa seuraa kera brittiläisen oluen. Dickies’in tilaisuudet ovat aina olleet ihan huippureissuja, joten tästä matkasta en odota yhtään sen vähempää :)

Kamera ja läppäri on matkalla mukana, mutta tuskin ehdin reaaliajassa päivittämään muuta kuin Instagramia. Palataan siis kuvapäiväkirjan muodossa viimeistään ensi viikonloppuna. Mukavaa alkanutta viikkoa!

Edit. piti vielä erikseen tulla mainitsemaan kun kaikenlaisista yhteistyökuvioista välillä kinastellaan pitkin nettiä. Tämä ei siis ole blogiin liittyvä maksettu yhteistyöreissu, vaan mieheni on Dickies'in Suomen agentti. Perhetyömatka siis kyseessä :)

//I'm heading to Bristol early tomorrow morning with my hubby, spending three days there with Dickies. Hoping to have a great trip and getting to know Bristol a bit. Some sightseeing and christmas market, casual dinner, British beer and really good company are on the agenda. Will post my photo diary latest next weekend!

12 comments:

 1. Kuulostaapas kivalta! Ihanaa reissua! <3

  ReplyDelete
 2. Ihanaa matkaa - eikä reissussa sää haittaa, kun etukäteen on tiedossa, mitä tuleman pitää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Lady! Ihan totta, enkä minä onneksi ole sokerista :)

   Delete
 3. Hei huisia! Bristol on aina vaikuttanut mielenkiintoiselta kohteelta joten kaupunkiraporttia odotellessa. Hyvää reissua teille!

  ReplyDelete
 4. Kuulostaa hyvältä reissulta, nautinnollista reissua, toivottavasti aikaa jää matkailullekin! <3

  ReplyDelete
 5. Riippusilta on upea, suosittelen! Samalla, kun käyt sillalla, suosittelen tutustumaan myös aivan vieressä olevaan Clifton Villageen - Bristolin upeimpaan kaupunginosaan täynnä ihania putiikkeja, kahviloita ja ruokapaikkoja. Clifton on melko laaja alue, kaikkea kivaa löytyy myös Trianglen ja Whiteladies Roadin liepeiltä. Jos liikut ydinkeskustassa, ei kannata jumittua Cabot Circukseen, vaan hakeutua St Nicholas Marketille, jossa mainitsemasi joulumarkkinat luultavasti ovat, ja käydä myös Christmas Stepseillä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos näistä vinkeistä, haikeana lueskelin kun ei aika riittänyt kaikkeen! Seuravalla reissulla sitten lisää :)

   Delete

Thanks for your time!