Friday, January 16, 2015

doodling in candlelightRauhallinen ilta kynttilänvalossa. Mies työmatkalla ja lapsi nukkumassa. Omaa aikaa. Lasi punaviiniä. Tuloksena pöllö ilman jalkoja. Lempparilehti kuvausrekvisiittaa :)

Pitäisi tarttua kynään useamminkin, piirustelu on nimittäin todella rentouttavaa ja mieltä tyhjentävää hommaa - käy lähes meditaatiosta. Jostain syystä yleensä netti ja telkkari täyttävät kuitenkin nämä omat vapaahetket, piirtäminen on harvinainen poikkeus. Haastankin itseni tänä vuonna piirtämään enemmän. Vaikka edes kerran kuussa.

Mitä sinä teet ihan omalla ajallasi mieluiten?

//Cozy night in candlelight. Hubby on a business trip and the kid asleep. My own time. Glass of red. And the result: an owl without feet :)

I really should draw more often, it's so relaxing - almost meditative.

10 comments:

 1. Piirtäminen on hyvä harrastus - itsekin aikoinaan piirsin paljonkin, mutta se on jäänyt ja taidot ruostuneet. Nyt kun kuvataiteilijatytär on muuttanut omilleen, voisinkin pikku hiljaa etsiskellä omat piirustusvälineeni;)
  Olet taitava piirtäjä ja taitoa kannattaa vaalia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Lady! Nyt vaan molemmat meistä elvyttämään vanhoja piirustustaitoja!

   Delete
 2. Hieno pöllö, sinulla on selvästikin piirtäjän lahjoja :) Aion tulevan kevään aikana myös herätellä henkiin omiani monen, monen vuoden tauon jälkeen! Meditointia parhaimmillaan. Omalla ajallani teen mieluiten jotain luovaa tai mitä tahansa, joka ruokkii ja hellii luovuutta minussa. Oli se sitten valokuvaamista, kirppareilla pyörimistä, kirjoittamista tai muuta väkertämistä. Ja siivoan! Siivoamisen aikana syntyy aina parhaat ideat! :D

  Oooh, Bohemian Collective! Heidän nettisivunsa löytyy mun suosikkipalkeista ja lehden ostoakin jo harkitsin. Paljonko kustansi tilaaminen Suomeen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Enne :) Meitähän on monta vanhaa piirtelijää täällä, nyt vaan kaikki uudestaan kynät käteen!
   Koko lasku näytti olevan 33,18 usd, josta postimaksun osuus 5 dollaria.

   Delete
 3. Vitsit kun hieno! Tykkään! Oi kun pysyisi itselläkin se kynä kädessä, vaan kun ei niin ei :)
  Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Satu! Ihanaa viikonloppua sinullekin!

   Delete
 4. Upea piirros ! Olen viime aikoina yrittänyt tehdä myös tauluja kirjoittamalla tekstejä tussilla (pulloväri ), mutta ei ne nyt ihan sellaisia ole kuin haluaisin. Harjoitukset jatkukoot ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sara! Nyt vaan molemmille meille lisää harjoitusta ja piirtelyä!

   Delete
 5. Hieno! Oletko piirtänyt bannerinkin? Se nimittäin kolahti ja kovaa. Suunittelen juuri blogin uudistusta nimeä myöden (shh) ja kaipaisin jotain boheemia kuvaa tai kuviota. Saaksulta tilata? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Banneria en ole piirtänyt, se on ihan kuvapankista valmiina hankittu. Tarkoitus oli kyllä piirtää, mutta laiskuus iski :)

   Voin kyllä piirtää tai suunnitella koneella sulle boheemin bannerin, tottahan toki. Laita vaikka meiliä caeliascup@gmail.com

   Delete

Thanks for your time!