Friday, January 23, 2015

spell designs // kimono
Tänä(kin) vuonna olen ollut todella maltillinen aleshoppailija. Ostoslistalla on ollut vain muutama juttu, mutta ne ovat olleet sitten sitäkin mieleisempiä.  Jonkun mielestä nämä muutamatkin jutut ovat varmasti melko turhia, sillä kuten tiedätte, kaapissa on ennestään jo jokunen kimono ja vähintään yhtä monta paria bikerbootseja (tiedossa siis kenkäosastoakin kohta blogissa). Mutta mihinkäs sitä kissa karvoistaan pääsee!

Laiskana kaupoissa kiertelijänä hoidin tänäkin vuonna aleshoppailut netissä. Sohvalla villasukat jalassa, ilman sovituskoppijonoja ja hiestä märkää paidanselkämystä talvitakin alla. Padi käteen ja lempikaupat auki eri välilehdille. Kauppojen toivelista-toiminnolla jo aiemmin täyshintaisena tallennetut tuotteet nopeasti alehinnoilla ostoskoriin, ja koko ostotapahtuma valmis hetkessä. Mainitsinhan jo, että ilman hermoja kiristävää ihmispaljoutta? Jos ei olisi ihan pakko, en varmaan enää koskaan kävisi missään kaupassa. Erakoitumisen välttämiseksi täytynee kuitenkin jatkossa hoitaa edes ne ruokaostokset ihan oikeassa kaupassa, höhöö.

Tässä siis viimeisin lisäys kimonokokoelmaani, ostopaikkana yksi lempiputiikeistani Spell Designs. Jos samanlainen tyyli kolahtaa, kannattaa katsastaa sivuston blogi sekä lookbookit - silmäkarkkia! Yritys on australialainen, joten jos päädyt itsekin shoppailemaan, varaudu sekä suureen postimaksuun että tulli- sekä alv-maksuihin kotimaan päässä. Mutta ovat kyllä sen arvoisia :)

Oletko sinä tehnyt hyviä alelöytöjä? Oletko kaltaiseni nettikauppanörtti, vai suositko ihan perinteisiä kivijalkaputiikkeja? Ja mitäs tykkäät kimonosta? Siinä kysymyksiä kerrakseen, oikein ihanaa viikonloppua!

//This year I was a really good girl (as most years before), and didn't go all crazy with january sales. I only got few things, but really love them all. And girl can never have too few kimonos or biker boots (boots coming later on the blog).

I'm really lazy shopper nowdays, and I do most my shoppings online. It's so much easier. No fitting room queues or sweaty back inside you winter coat. I found this kimono from one of my favorite boutiques, Spell Designs. If you like bohemian style as I do, you should check the blog and looks books from their site - pure eye candy!

4 comments:

 1. Oi mikä kaunis ostos! Minä en tiedä mikä tänä vuonna on viirannut päässä. Ostoksia on tullut tehtyä vaikka kuinka paljon ja ihmeen hyviä. Nyt tarttisi kyllä hillitä niitä aika urakalla, vaan kaikki on ostettu alesta. Parhaat löydöt kyllä, akaiken keskelläkin sanon, ovat kirjoja. Koska niin ne mulla aina :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Satu! Kiva että olet löytänyt paljon mieleisiä juttuja aleista!

   Delete
 2. Kaunis hapsukimono ❤️ Itse en ole löytänyt aleista juuri mitään , jostain syystä ostohalukin on ollut aika olematonta , ihme kyllä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anneaulikki. Välillä sitä ei vaan löydä, eikä aina tosiaan ole edes niitä ostoshalujakaan!

   Delete

Thanks for your time!